VARDAG

VECKANS SCHEMA ☾✰

Efter en skön och lugn helg där vi sagt hejdå till sistajulpyntet är jag laddad för en ny vecka med mycket kontorstid - kul! Dockgråter jag en liten skvätt över att adventsljusstakarna och stjärnorna ifönstren är borta nu.... Tomheten är påtaglig minst sagt. Är det nu man måsteköpa nya gröna växter för att få fönstren att kännas mysiga igen...?

Jaja, nog snackat, här kommer veckans planer:


MÅNDAG
Första lektionen på nya kursen Digital Kommunikation väntar i eftermiddag! Ska bli sjukt spännande med nytt. Och är så nöjd att jag skickade in hemtentan i förra kursen i fredags (trots att vi hade en vecka till på oss) så jag känner att jag stängt det kapitlet och kan fokusera på nya grejer nu. Kommer sitta på kontoret hela dagen och läsa lite i kurslitteraturen samt blogga om lite roliga saker till er. 😊 Sen blir det ett pass BodyBalance på gymmet med Carro, första gången vi tränar ihop då vi precis tecknat gymkort båda två. Taggad på att få rutin på detta ihop!

TISDAG
Idag väntar behandling 2 av 4 i min kur med probiotika. Går ju till SPA Halmstad som är en av de första med denna nya behandling som nollställer bakteriefloran i huden och ger den de bästa förutsättningarna för att balanseras och hjälper mot olika problem. Behöver verkligen det då min hud varit heeelt kaos i många år. Kände redan efter första behandlingen förra veckan att jag gillade känslan efter behandlingen, huden kändes lugnare bland annat. Extra skönt att det ingår härlig ansiktsmassage i behandlingen, känns sååå lyxigt mitt i veckan 💛 I övrigt är jag ledig och ska bara tvätta. Skönt med en lugn dag.

ONSDAG

Dags för mindfulness-kursen på morgonen igen. En nytt block startar denna veckan och det blir spännande att se va det bjuder på. Sen är det föreläsning på eftermiddagen. Men jag och Carro har även bokat att vi ska mötas på gymmet under dagen och leka lite bland vikterna, det blir ett nice avbrott.

TORSDAG
Kontorsdag och plugg

FREDAG
Kontorsdag och plugg

LÖRDAG
Inga planer ännu, men hoppas på att kanske kunna boka in att åka på min fantastiska julklapp idag, ni vet kennelbesöket!! 🐶 Nu har alla valparna växt till sig lite så att de är roligare att hälsa på. Räkna med bildbomb om vi åker hit!!

SÖNDAG
LEDIG!


Vad har du för planer i veckan?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229