VARDAG

VECKANS SCHEMA ☾✰

Hej ny vecka och starten på mitt 30-dagar-i-sträck-bloggande! Har varit lite frånvarande de sista dagarna då jag åkt på den där välkända förkylningen som alltid kommer så fort man börjar träna. Suck, så frustrerande! Men nu börjar det lossna så jag hoppas på att snart vara frisk och kunna köra på både med träningen och att vara på kontoret igen.

Såhär ser planeringen för min vecka ut, hoppas det håller 🌸


MÅNDAG
Startar veckan väldigt lugnt på grund av min förkylning som sagt. Mindfulnesskurs på morgonen, sen har jag gjort klart en skoluppgift som jag bara ska skicka in. Har även lite foton som jag behöver redigera för framtida blogginlägg, lagom aktivitet när man är krasslig - mycket häng i soffan med datorn och många koppar te..

TISDAG
Ska ägna en stund åt att baka min variant av hälsosammare energibollar med jordnötssmör! Kan behövas då man ofta blir sötsugen när man är sjuk, men inte vill spåra totalt hehe 😉 Kommer även få min tredje probiotiska ansiktsbehandling, och jag tror verkligen jag kommer få se sååå fina resultat av denna kur! Huden känns redan mycket lugnare och mycket orenheter har liksom läkt bort. Så att få ännu en boost blir fantastiskt, min högsta önskan är att få fin hud till sommaren så att jag kan sminka mig mindre då.

ONSDAG
Min höft som jag har rejäla problem med sen flera år tillbaka, har börjat strula igen efter att min senaste kortisonsprutas effekt avtagit. Därför ska jag prata med läkaren nu igen, vill verkligen hitta en lösning som gör att jag kan gå längre än några hundra meter igen! 😌 Pga smärtan haltar jag rätt mycket efter en kort promenad och cyklar därför överallt i dagens läge. Tråkigt att vara så ung och knappt kunna gå och ha obehagliga smärtor i höften vid olika rörelser och på kvällarna när jag lägger mig.
Idag hoppas jag även att jag är kry och kan komma iväg till kontoret som jag saknat!

TORSDAG
På lunchen ska jag delta i ett webinar om marknadsföring och tankesätt för företagare som vill växa. Alltid lika kul att suga åt sig kunskap från många olika håll!

FREDAG
Kontorsdag och plugg. Kommer även sammanställa månadens budget med matkostnader, betala räkningar och förbereda för nästa månads ekonomiska mål. Älskar att ha kontroll på vart pengarna tar vägen och att se sparkontot växa!

LÖRDAG
Inga planer ännu, men hoppas på att kanske kunna boka in att åka på min fantastiska julklapp idag, ni vet kennelbesöket!! 🐶 Nu har alla valparna växt till sig lite så att de är roligare att hälsa på. Räkna med bildbomb om vi åker hit!!

SÖNDAG
LEDIG!


Önskar er alla en finfin vecka!

Bild lånad från kennel Sunny Delight´s dit jag ska

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229