BUDGETSMINK-FAVORITER ☾✰

Äntligen har jag satt ihop ett inlägg om beauty, det var ju hundra år sen! Jag älskar ju smink men jag är en budget-junkie och är inte den som vill lägga hur mycket pengar som helst på just det. Jag håller mig till mina favoriter år ut och år in faktistk, samt jobbar på att göra slut på det smink jag har - vilket kan ge väldigt spännande looks!

Det är faktiskt ett annat tips från mig - våga blanda, testa färger du inte gillar, experimentera med det du har! För visst är det onödigt (och tråkigt!) att slänga en palett där två av fyra färger aldrig använts? Eller ett läppstift som har en lite udda nyans? Jag röstar för att vi vågar utmana vår comfort zone lite mer med smink för att faktiskt minska soporna! Blanda färger (tex två läppstift), testa produkter på nya områden (kan den bruna ögonskuggan passa bättre till ögonbrynen än på ögonen?) osv osv.

MEN, åter till dem prisvärda produkter jag tänkte skriva om. Dessa är mina budgettips - som ofta går att köpa på även ICA Maxi (perfekt om du samlar bonus där hehe!).

Gillar

Kommentarer