BLOGGEN 1 ÅR - POPPIS INLÄGG OCH EN TÅRTA ☾✰

Grattis till mig själv som influencer och min lilla blogg som fyller 1 år idag!

Den som startades för att jag hade megaångest och knappt vågade gå utanför dörren i februari förra året. Jag såg en blogg som min egna hörna att skriva i, berätta min story och kunna vara social med andra, trots att jag inte träffade dem. Så i 1 år har jag skrivit till dig och alla andra läsare här, och även utökat antalet blogginlägg från 2 i veckan till nästan varje dag! Hoppas ni gillar att läsa, jag älskar att ju att skriva!

Men för alla er som inte varit med sen början så tänkte jag här under länka till mina 5 mest lästa inlägg under mitt första år. Så får ni möjlighet att läsa ifatt om det mest intressanta jag postat 😊

Here we go! Btw, hojta om ni vill ha receptet på kladdkake-popcorn-kola-tårtan 🎂

Allra mest läst är mitt inlägg om Billigt Liv. Oj vilken respons det fick! Det påminner mig om att jag ska skriva mer i den kategorin, för jag älskar ju att leva billigt, spara pengar och inspirera andra att göra det också.

Sen verkar det som många även gillar hälsosammare snacks och läste om mitt recept på Energibollar med jordnötssmör som även blev delat och publicerat av Green Choice .

Jag är ju en bokmal som läser massor av böcker och gärna vill tipsa om de bästa till andra. Mitt inlägg om den perfekta Vinterläsningen blev omtyckt så det kommer mer boktips framöver, var så säkra!

Det har säkert inte undgått dig att jag har en hel del tatueringar, och tydligen var det intressant med bilder och Storyn om mina tattoos.

Till sist har vi inlägget som jag fick mest respons på av alla. Genom kommentarer på instagram, DMs, facebookmail med mera så var det många som kände igen sig, stöttade och hyllade min öppenhet när jag berättade om den värsta tiden i mitt liv. Ett år efter min panikångestattack kunde jag formulera hur jag hade mått och hur det påverkat mig. Jag ber dig läsa det, för psykisk ohälsa finns runt oss dagligen idag och alla behöver förstå.


Nu är jag ju väldigt nyfiken på vad just DU vill att jag ska bjuda på här i bloggen kommande året! Skriv till mig här eller på insta om vad du önskar för inlägg eller bilder så lovar jag att vara bjussig 🌷

Hurra för ännu ett år ihop med er här på DearLizette!

Gillar

Kommentarer

Lovisa
,
Hallå Hallå, ville hemskt gärna ha receptet på tårtan 😍
dearlizette
dearlizette,

Det är en kladdkaka, som jag dekorerat med saltade popcorn, kolasås och fyllda chokladrån (finns på glassavdelningen).
Kladdkaka recept finns i ett tidigare blogginlägg:

nouw.com/dearlizette