VARDAG, ÅNGEST

BESÖK TVÅ i VALPHIMLEN ☾✰


Min drömmiga julklapp med kennelbesök fick en del 2 och jag är så happyclappy! Jag hade ju tjatat så om att allt jag ville göra när jag mådde som sämst och hade både ångest och depression var att gosa med valpar. Få massor av ovillkorlig kärlek och mys och få tänka på annat. Det var som om kroppen försökte tala om för mig att var precis det den behövde, för jag längtade något enormt. Och ett tag efter jul kom vi iväg till en kennel utanför stan för första gången .
Nu var jag och Fotografen var där för ett tag sen igen. Innan sommarvärmen slog till, därav vinterkläderna haha! Vi ick hälsa på en ny kull med valpar som då hade bara 1 vecka kvar på kenneln innan de var redo att åka till sina nya hem. Lyllos, de nya ägarna alltså! 💛

Det var fullt ös i valphagen kan jag lova, man fick hålla i både håret och skosnörena för inget undgick deras nyfikna (och vassa) små tänder. Men det var såååå underbart mysigt med varma pälsar överallt, nosar som ville pussas och ibland ett litet gläfs för att nån brorsa lekte för hårdhänt.

Ååååh, jag är tio gånger mer valpsjuk än bebissjuk kan jag säga....

Haha, kaoset! En klättrade på ryggen, en bet i skon och två somnade precis jämte! 😂 Så härliga små fluffbollar ☁ Om ni undrar, så finns det inget mer ångestdämpande och lugnande än att hänga i ett hav av gosiga valpar. Jag rekommenderar det mer än terapi, för du glömmer helt av dig själv och hur du mår med dem runt dig.

Minns ni förresten Hilda som var liten sist vi var där? Nu var hon stora tjejen, men precis lika snäll och fin fortfarande. Kennelägarinnan ska behålla henne hos sig, så vem vet, jag kanske får se henne igen. Jag blev ju kär i henne vid första klappen typ 💛

Gillar

Kommentarer