TIPS, BEAUTY

BÄSTA BRUN UTAN SOLEN ☾✰

Nu har den äkta sommarbrännan tyvärr börjat falna och jag som världens blekis känner att jag vill fortsätta vara lite solkysst så jag smörjer mig med bus. Jag har två favorit-produkter som jag alltid använder när det kommer till brun utan sol:

Cocoa Brown Extra dark 1 hour tan

Ida Warg Extra dark self tanning mousse

Men som ni ser så är skillnaden i färgton väldigt stor!!

På mig så blir den den till höger (grön underton) finast och mest naturlig i färgen på min hudton. Medan den till vänster (orange underton) blir det mest färg av och ger mig otroligt mycket härlig fuskbränna.
Min drömprodukt hade därför haft färgen av Cocoa Brown, men intensiteten och "mörkheten" som Ida Warg ger. Kan nån tillverka den hallå??

Jag har så himla svårt att hitta bra BUS annars, har testat många dyra märken också, men det känns så ovärt att köpa dem då jag inte upplevt dem bättre, snarare att inte ens gett lika mycket färg trots att de också hetat "extra dark" osv.... hopplöst! Jag verkar ha lite problem med att BUS inte fäster så bra på mig, för jag som är så himla ljus i mig själv borde ju knappast behöva ta till ULTRA dark för att bli normalt solkysst? Det är såååå konstigt, som att min hud inte svarar på ämnena i BUSen riktigt? Tur jag fick lite färg i sommar i alla fall som jag kan leva på ett litet tag till innan dessa kommer börja användas igen.

Vad har ni för tips på bästa brun utan solen? Produkter som tar ännu bättre än dessa kanske?

Gillar

Kommentarer