5 SAKER JAG INTE KLARAR MIG UTAN ☾✰

Vad sägs om ännu en liten lista? 😉 Nu ska jag avslöja vad för något jag älskar, är beroende av och knappt kan leva utan! Om vi bortser från självklara saker som luft, mat, tak över huvudet och att gå på toa så måste jag ha följande saker:
(OBS, utan inbördes ordning)

1. Mobilen - sorgligt men sant. I den har jag jag ju liksom allt jag dagligen behöver! Bank, vänner, listor, mail, kalender, underhållning, rabatter (viktigt!).... jag ni fattar. Visst, livet innan mobilen fungerade ju såklart det med, men det är ju såååå mycket smidigare nu. Sen kan den självklart vara stressande eller distraherande ibland och därför försöker jag träna aktivt på att vara utan den.

2. Torrschampo - japp, högst beroende. Jag använder det i nytvättat hår för att få struktur och volym och jag måste ha det mellan tvättarna för att fräscha upp rötterna. Mitt hår skulle seriöst vara riktigt hemskt om inte denna produkt fanns!

3. Bilen - för frihetens skull. Min mardröm är verkligen att behöva åka kollektivt överallt, jag klarar inte det med min ångest. Trängsel, passa tider, inte kunna bestämma själv.... Jag vill kunna ta mig precis dit jag vill, när jag vill och i den takt jag vill. Så vår bil gör att jag klarar livet mycket lättare. Men är det korta avstånd i stan där man likaväl kan cykla så är jag helt emot att ta den! Blir ändå bara så förbannad när det inte finns parkeringar i city, tacka vet jag landet i det avseendet.

4. Mina mediciner - jag vet inte hur jag skulle klarat av min panikångest och depression utan dem. De var helt nödvändiga att få som hjälp när jag var längst ner på botten, annars hade jag aldrig orkat börja jobba med mig själv för att må bättre. Idag lugnar de mig i min vardag och gör att jag kan leva nästan normalt igen. Och ju längre bak i minnet som tillfällena när jag mått dåligt hamnar, desto tryggare blir jag i mig själv. I framtiden vill jag gärna kunna fasa ut medicinerna, men det är inget jag stressar över, för i nuläget så är jag bara så innerligt glad att jag har dem.

5. Yoga - för välmåendet. Jag känner direkt i kroppen när jag inte gjort yoga på ett tag, den känns rastlös, stel och som att den bara längtar efter att få vara på mattan. Yogan ger mig de flesta saker som får mig att bra: utmaningar mentalt och fysiskt, stretch, avslappning, balans och styrka.


Vad är dina måsten? Har du några udda kanske? Berätta!

Gillar

Kommentarer

Jessica
,
torrschampo, guds gåva till människan! 😁
dearlizette
dearlizette,

eller hur, speciellt om man är lite tidsoptimist också 😉

nouw.com/dearlizette