TIPS

10 SAKER ATT GÖRA I HÖST ☾✰

Ännu en lista, men vem gillar inte? Jag tänkt bjussa på 10 höstiga saker man kan planera in i sin kalender framöver för att få den riktiga känslan för denna säsongen, som ju kan vara såååå mysig! Visst, det kan regna på tvären, vara grått varenda dag och inte alls så härligt, men det blir också vad man gör det till - inte sant? Om du får till minst hälften av sakerna nedan kan jag nästan lova att du får en härligare höst.


Plocka äpplen - baka sen äppelpaj, äppelkladdkaka eller koka eget äppelmos till morgongröten

Dricka många chailatte - jag älskar att göra egen med skummig havremjölk hemma!

Höstpynta hemma - en krans av orange löv på dörren, doftljus med kanel/pumpa, ljuslyktor och extra filtar

Plocka svamp - finns det något höstigare? Ta med fika ut i skogen och leta, hittar man ingen svamp är det ändå en mysig utflykt!

Läs böcker - var det längesen du läste? Unna dig en lugn stund under en filt en regnig dag. Jag kan varmt rekommendera feelgood-romaner (kommer en läslista snart!)

Ändra bakgrunder - kan varmt rekommendera theeverygirl.com för snygga säsongsbetonade bakgrunder till mobil/dator

Måla mörkt nagellack - att bära vinrött/mörkgrönt/svart/brunt/mörklila nagellack känns såååå rätt på hösten!

Koka soppor och grytor - finns det något höstigare än typ gulasch med nybakat bröd? Eller en min vän Johannas härligt orange sötpotatis- & jordärtskockssoppa!

Tänd en brasa - inne eller ute spelar ingen roll, eld och höst är bara en perfect match helt enkelt. Passa på att meditera genom att betrakta lågorna. Brasa på tvn kan också funka för just mysfaktorn!

Gillar

Kommentarer