WELL PREPARED FOR A NEW WEEK


Gud, vad jag älskar söndagar! Just nu sitter jag och min prins på ett café och dricker kaffe och gör lite ärenden (läs: Henrik pluggar och jag gottar mig på webbshopar, LinkedIn, skönhetsartiklar, pinterest och bloggar... haha). För några timmar sedan kom vi hem från en mysig liten weekend i Vilafranca de Penedés där vi bland annat varit på vin- och cavaturer och -provningar ute på två vingårdar (lovar att visa mer!) och snart ska vi hem och äta kantarellsmörgås till middag och bara gosa framför någon film eller dokumentär.

Att komma iväg från sin vardag (ja, även den här lite annorlunda vardagen) är verkligen något jag gillar. Det är alltid då jag blir inspirerad och sugen på att förbättra livet eller mig själv. Det kan handla om livslånga projekt, som hur jag ska bli typ president eller vilken lägenhet jag ska bo i, eller småsaker som att jag ska ha på mig någon speciell outfit dagen efter eller att jag ska varva ner ordentligt genom att mysa med te och en bok på kvällen. Idag har jag funderat mycket på vilket typ av företag jag helst vill jobba på i framtiden och skapat ett litet dokument med uppgifter till företag jag eventuellt vill kontakta någon gång när jag vill söka jobb. Jag och Henrik analyserar med jämna mellanrum vad jag får kickar och tvärtom av i livet och så försöker vi hitta mitt ideala jobb i huvudet, och det här är ju också en bit på vägen. Jag har också planerat hur jag ska optimera min vecka och funderat över om jag ska boka in mig hos någon frisör och klippa axelkort igen (kloret i vattnet här gör att min frisyr är bedrövlig). Jag känner också ett enormt sug efter att träna nu efter min förkylningsvecka och är supertaggad inför morgondagens löprunda i Citadellparken. Och så försöker jag klämma in en beacheftermiddag i mitt schema. Har jag tur får jag också lite uppdateringar kring ett mycket roligt "projekt" som jag håller alla mina tummar och tår för. Åh!

Ja ni hör ju, det är småsaker men jag tänker ju att jag om en vecka kommer vara en pyttelite bättre version av mig själv. Jag kommer ha sett mycket mer, lärt mig mycket mer, fått mängder med saker gjorda och kanske vara lite mer klok på framtiden. Att tänka på hur mycket bra som ändå kan hända på en vecka, och vad man kan åstadkomma på så kort tid, det gör mig helt pirrig. Och det är utan tvekan min allra bästa känsla. Kanske lite extra bra på söndagar också, den efterföljande veckan blir alltid lite bättre då. Måndag - jag är redo!


Gillar

Kommentarer

Lina,
Åhh vilken pepp-text!<3
linaohlsen.se
dearhanna
dearhanna,
Men vad glad jag blir! <3
nouw.com/dearhanna

Instagram @haannamarie

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat