this is what I think

Vårväder Loove! Ta av sig tjocka vinterjackan som varit på alldeles för länge, byta ut slitna fejkuggs mot tygskor och klä sig i söta blusar, vi gillar det! När isen smälter och det blir plats för de söta små snödropparna blir man ju helt lycklig! Söta par dyker upp lite varstans på stan och ser nykära ut, våren är tiden för de som klarade sig igenom vintern tillsammans. Visste ni att de flesta par gör slut den 14/1? Be careful that day...

Nostalgitrippar Haha, jag älskar det! Kollade på en massa gamla filmklipp från barnprogram och sånt för ett tag sedan, ni anar inte hur mycket jag skrattade! Såg Eva och Adam med söta flickor i fredags och det är så himla klockrena grejer som sägs, som man aldrig fattade som liten. På en blogg förut hade bloggerskan lagt upp massa gamla góa nittiotalslåtar (som jag egentligen inte kan relatera jättemycket till) som fick mig att minnas discon man hade på mellanstadiet. Åh!
Göteborgs spårvagnar De äldsta är äckliga och varken anpassade för barnvagnar eller rullstolar. De halvgamla är helt okej, men fönstren är ofta vattenfyllda och sätena ganska trasiga. De nyaste är jättekonstigt designade, knappt några sittplatser alls! Dessutom låter de hemskt. Jag säger dock inte att jag föredrar tunnelbana, för tänk hur mycket äckligt som händer nere i tunnelbanan på natten, fyy. Bussar är ju också ganska dåliga. Vad sägs som flyande mattor, någon?

Deoderanter som är parfymerade Jag vill inte gå runt och lukta svett, men när man använder deoderant som luktar värre i sig själv är det ju helt meningslöst. Deolukt är ju lika äcklig den! Vart köper man oparfymerad? Jag kan inte hitta ju. Kanske för att jag inte letat jättemycket, men ändå. Håller ni inte med mig? Svett - nej! Deo - nej!

Gillar

Kommentarer

Instagram @haannamarie

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat