The White House Goal

Bilden är tagen från Vita Husets entré, när jag och Henrik var på White House Garden Tour och vandrade runt i den vackra trädgården. Så här ser ni familjen Obamas utsikt när de går ut från dörren. Själv möts man av en garageport i trä.. HAHA.
Åh, det var så himla vackert där, jag blev förälskad i Washington trots skoskav, konstigt väder, ett väldigt random hotell och alla japanska turister. Det var ju cherry blossomhögtid där och jaa.. mycket folk! Idag och imorgon har jag hemtenta (har varit sjukt många den senaste tiden, craazy! Men det är roligt att tänka på hur mycket man redan hunnit lära sig, tycker jag), och jag kämpar på med tanken om Washington i bakhuvudet. Jag hoppas så att jag på något sätt kan få praktisera eller läsa en kurs där, när jag är klar med HR-programmet här hemma. Det hade varit så otroligt intressant att få jobba med HR i USA, speciellt i världens huvudstad. New York hade jag heller inte tackat nej till, såklart. Men just Washington.. Åh! Drömmen.

Så, om jag någon gång ska lyckas komma dit så får jag ta tag i tentan igen! Har suttit uppe sedan åtta när den släpptes, och ja, jag har kommit lagom långt enligt tidsschemat. Om några timmar är det seminarium i skolan, men annars tänker jag plugga hela dagen. Skönare att hetsa en dag än att ha massa kvar att göra imorgon. Har lyckats lämna in samtliga andra runt ett-snåret dag 2, och jag satsar på det imorgon också. Så nu får jag tagga. Önska mig lycka till!

Gillar

Kommentarer

Guest,
sv. haha jo det är jag! Fick reda på det sen då mamma prenumererar på den tidningen:) De har inte hört av sig än så jag får väl mejla dem så jag får min parfym;)
liborius.se

Instagram @haannamarie

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat