some Birthday Wishes

​Jag fyller år den 6 juni, och det börjar faktiskt närma sig. Jag har såklart filat på min önskelista under en låång tid (haha, standard) och här får ni ett litet (weeeeeeell...) urval! 

​Cameron Diaz nya bok - En till Vita Eos, jag har redan en mini i sovrummet och jag ÄLSKAR den. Det finaste jag har här hemma. Vill ha en i vardagsrummet också, så den står högt upp! - har länge önskat mig ett fint litet diskret men betydelsefullt smycke från Dogeared (finns hos kyssjohanna.se), vilket som beroende på vem det skulle vara ifrån - The Body Shops body sorbet i mango är magisk, vill ha! - önskar mig ett fint nude-nagellack i bra kvalitét - jag vet att det är fel säsong men jag vill såå gärna ha en Acne-halsduk i mörkblått eller ljusgrått 

​Älskar denna fina klänning från Twist & Tango, så den åker upp på önskelistan - hårparfym från Balmain, åååh - har inte haft en klocka på flera år och jag har verkligen älskat denna från Marc Jacobs i flera år. Klassisk och stilren och jaa, jag suktar - vill ha en ny mascara från Dior, som både förlänger och ger magisk volym - helt besatt i denna blåa mockaväska från Mango - hortensior och snittblommor kan jag aldrig få för mycket av - Mason Pearson i resemodellen (den billigaste) har stått på önskelistan i ett år drygt. Dyrt för en borste men jag är övertygad om att det är värt det. Älskar sådan lyx i vardagen - vill utöka min Mateussamling med en oyster-skål (liten) i kritvitt, samt fler små assietter helt i "spets" - mitt älskade Chanel-puder sjunger på sista versen och jag önskar mig ett nytt. Hade inte tackat nej till annat från Chanel heller, hihi!

​Jag hade heller inte blivit ledsen om jag fick en guidebok om Oxford (!), små klöverljuslyktor från Svenskt tenn eller små mässingsljuslyktor från Skultuna, en riktigt fluffig strutsdammvippa från Artilleriet, en städning från Helpling (helpling.se), lyxiga matvaror (typ malt da Matteo-kaffe, inte fruktig!), en stor hårddisk, LCCs "purify my skin", YSLs touch eclat-concelaer, ett par Ray Ban Aviators eller ett par Chloéballerinas. 

Ja, ni hör ju. Det här är ju helt sjukt egentligen, haha... Men alltså, hellre ha en stor önskelista än att vara fånig och säga att man inte vet, för då får man ju inte det man vill ha. För jag är ju ändå en sådan person som älskar att önska mig saker, och som verkligen älskar de saker jag har. Jag hade blivit SÅ glad för vad som helst på den här listan, eftersom jag ju har funderat och kommit fram till att detta är något jag vill ha. Henrik är sådan att han inte har några önskningar, och istället får man då anstränga ihjäl sig för att ge honom något han inte visste att han ville ha, och det är ju skitjobbigt och fett ångestfyllt. Jag behöver inga överraskningar (gud vad mogen jag blivit, haha) utan blir mycket gladare om jag får något jag verkligen vill ha. 

Gillar

Kommentarer

Instagram @haannamarie

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat