Rizzoli and my love for books

Jag vet inte riktigt när den kom tillbaka, min kärlek för böcker. När jag var liten älskade jag att läsa och det gör jag fortfarande, även om jag inte prioriterar det lika mycket nu i vardagen. Men nu har jag liksom en sådan extra stark kärlek för böcker i sig. Att känna lukten, att bläddra i böcker med bilder, att ha böcker på hög hemma. Coffee table-böcker, kokböcker, biografier, klassiker, böcker med konst och poesi.. Det kanske låter sjukt töntigt men jag blir verkligen glad och typ avslappnad av böcker. Det har säkert att göra med att jag är en sjuk drömmare och en sucker för inspiration. Drömmer om att kunna ha en stor bokhylla i mitt hem med mängder av böcker som jag och Henrik tycker om. Kanske en fin fåtölj framför där man kan krypa upp med en kopp te och bara mysa runt och bläddra bland sina favoriter. Åh!

Jag tror det var typ första dagen vi gick runt på stan här som vi dök på Rizzoli, en magisk bokaffär på Broadway av alla ställen. Det är högt i tak och det är fullt med magiska böcker. Hade nog kunnat vandra runt där i timmar och bara bläddra och läsa. Två andra favoriter är McNally & Jackson i SoHo (den hittade vi faktiskt för fem år sedan när vi var här) och Taschen i SoHo och The Plaza Hotel. Vårt senaste boktillskott? Donna Hays kokbok Back to Brilliance. Vi hittade den på Anthropologies rea förra veckan och den är helt fantastisk! Inspiration deluxe. Älskar det! 

Har förresten en hel lista över böcker jag vill läsa eller önskar mig, kanske ska dela med mig av den? Och så tar jag gärna emot boktips - hit me!

Gillar

Kommentarer

Instagram @haannamarie

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat