Oh, Santa Please!

Här finner ni fyra godingar jag hoppas hitta under granen. 

En stilren klocka från Marc Jacobs i modellen MBM3242 har jag suktat efter länge, då min gamla klocka är trasig och ful, och den här är exakt som jag vill att en klocka ska se ut. Kostar runt två tusenlappar.

Nya Hugo Boss Nuit Pour Femme doftar magiskt, fick med mig ett par tester från Sephora i Paris och jag är helt fast. Är en ganska feminin och mogen doft, och lite av en kvinnlig version av Boss-parfymen som Henrik alltid haft. Finns för bästa pris på Parfym.se och sämsta pris på Kicks, haha.

Gick och klämde på detta Marc-armbandet på Marc Jacobsaffären i Paris och även inne på Lafayette, dock fanns det inte i rätt färg och rätt storlek så det kändes inte värt att slå till. Älskar det guld/orangea, det gråa ovan samt det guld/vita. Strl S/M. Så vackert att ha till typ exakt alla kläder man äger. Kostar runt femhundralappen.

Ett par mysiga innetofflor. Hade egentligen inte tänkt lägga in ett par Flattered i collaget då jag numera är inne på ett par ballerinas från Shepherd, gråa eller rosa, men de fanns inte i programmet jag använder. Sheperds kostar ju knappt hälften så mycket så tycker det är mer värt, billigast hos Sportamore.se. Jag fryser exakt jämt hemma, och jag byter alltid om till myskläder så fort jag kommer hem, och det är verkligen ett par varmare inneskor som saknas. Snälla tomten!

Part 2 kommer senare! Vad önskar ni er i julklapp?

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
dearhanna
dearhanna,
Älskar dem! :)
nouw.com/dearhanna

Instagram @haannamarie

  • Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Pinterest
  • Snapchat