Godmorgon alla! Klockan är 12:44 och jag har nytt vaknat upp från en skön sömn. Planerna idag står stilla.

Jag funderar att kanske gå på någon bio ikväll? Det finns en ny, jag vill se.Annars är planen att bara vara hemma och äta,sova,blogga,film..Det är ju en veka kvar tills skolan börjar.Jag går ju hotell och turism programmet på gymnasiet, 2 ring då!

Så då börjar sista terminen för året, jag har mycket att göra i skolan i vissa ämnen så jag försöker vila nu.

På lördag ska hela familjen till stockholm för en dag och bo på freinds och bara shoppa osv.. Jättekul att få komma ut lite.

Nu ska jag äta lite frukost och då hörs vi med fler lite mer mode/skönhets inlägg //DERYA

ps: En gammal bild på min frukost i Marbella, hade inget fancy nu ;)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!! Jag heter Derya Ali och är 17 år gammal! Jag tänkte börja blogga lite igen hade jag tänkt!!

Jag har haft en del bloggar förr samt denna men jag tog bort dem och denna. Men nu är jag back on track och vill prova blogga lite och se om jag tycker det är kul och om jag kan få er läsare att tycka det är kul det jag pratar om. Jag vill blogga om mitt liv over all men endå vill jag ha ett ämne jag håller mig fast till. Mode? kanske, det kommer ju förekomma mode men jag säger bara. Vill ni tillägga något eller så eller vad ni vill läsa? BARA SKRIV. Jag är öppen och ignonerar ingen.

Jag tänkte att jag kan lägga upp 1-3 inlägg varje dag och verkligen blogga om roliga saker, o så får ni se vad jag har att erbjuda sedan, puss så länge <3 //Derya AliLikes

Comments