Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Den stackarna som sa att det inte syndes att jag gått upp i vikt under graviditeten... Herregud, 20 kg har försvunnit på två veckor.. Känner mig som en ny människa.

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftersom mina värden fortfarande var dåliga innebar det varannan dag sjukhusbesök, ibland två besök om dagen.
Jag har fått blod, järninsulin, sprutor, blodtrycksmedicin och gjort massa prover för att försöka göra mina värden bättre. Att det kan ta sån lång tid pga kejsarsnitt och havandeskapförgiftning.
Nu hoppas vi att det blir bättre!

Likes

Comments

Jag vaknade på uppvaket. Utan Marcus eller bebis! Hamnade tillslut på BB, var där före Marcus, han kom upp och äntligen fick jag hålla Viggo. Han var omtumlad och svälld från  förlossningen och jag hög och sliten.
Minns inte mycket av de första två dagarna, allting är suddigt och jag kom inte ur sängen för varken toabesök, matbesök, blöjbyte eller gå med Viggo..

BB var den värsta tiden.

Fem dagar senare var vi hemma, sån lättnad och oj så bra vi har haft det. Världens finaste son som är knäpptyst och helt exemplarisk. Gör precis som en bebis ska, Äter, sover bajsar. Vi får väcka honom för matning och har det så bra.
Tänk vad sina egna rutiner kan göra skillnad.
Ni som sa att första tiden är värst, att man ska passa på kolla serier under graviditeten. Herregud så fel ni hade, jag har sett ELVA!?!?  Avsnitt på en serie under två dagar. Har all tid i världen.

Likes

Comments