Jag har svårt för att skriva när det hänger flera olika saker i luften, varför vet jag faktiskt inte.

Vad är det som har skett sen sist?

- Vi har köpt en ny lägenhet (!!!)
- Jag har fått en ny tjänst på jobbet som jag verkligen ser fram emot
- I helgen lades våran nuvarande lägenhet ut till försäljning
- Massvisa födelsedagar


Ja, det har skett några stora förändringar. Jag har själv knappt fattat det än. Jag antar att saker och ting kommer landa när vår nuvarande lägenhet blir såld. Det har varit så himla mycket med det, mer än vad jag hade förväntat mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vilken fantastisk helg jag har haft med mina närmsta vänner och familj. Jag är så fylld av kärlek och jag är fortfarande överväldigad av alla fina presenter, blommor, umgänge, fika, mat och dryck - wow! Jag finner knappt några ord förutom att; det är dessa människor som fyller upp mitt liv med all den energi och kärlek jag behöver.

Helgen började med att min kära vän Rebecka som i dagsläget lever i Amsterdam överraskade mig hemma med en bamsekram och häng. Vi drack kaffe och pratade ikapp allt som hänt innan vi vandrade över för födelsedagsfika hemma hos min kära far med familjevänner. Efter några timmar där vandrade vi hem igen för att göra oss i ordning för middag på Grodhavet med mina närmsta vänner. Det var en riktig lyx att få ha alla samlade och mingla runt bland alla, jag älskar dem så mycket att det kan göra ont i lilla hjärtat ibland.

Likes

Comments

Det är egentligen inte förrän imorgon jag fyller år men blev så fint uppvaktad idag på jobbet med lunch och blommor. Att så små saker kan förgylla en hel dag!

Idag blir det en lugn kväll med serier och småfix. Tänkte faktiskt ha en liten spa kväll! Imorgon blir det massa härligt umgänge med dem som står mig närmast, längtar <3

Likes

Comments

Fyller flödet med härliga foton från sommaren, känns som det behövs nu under dessa tråkiga dagar...

Hemlagad hamburgare står på schemat idag, mest för Nadims skull. Jag är inte största fanet av hamburgare men någon gång ibland så sitter det fint :)

Likes

Comments

Det blev en riktig lyx middag med Johanna och hennes kille igår. Vi beställde in en massa tapas tills jag nästan höll på att somna av matkoma haha.

Alltså jag blir så inspirerad att måla med kalkfärg, hur snyggt? Ger så mycket mer liv i väggen än en vanlig gammal väggfärg. Ovan ser ni mina favoritfärger men färgen finns såklart i alla möjliga olika färger!

Likes

Comments

Jag försöker verkligen fokusera på att inte falla ner i "mörker" deppen genom att fokusera på allt det mysiga istället, men ibland faller även jag ner i den. Imorse kände jag bara i hela kroppen att "NEJ" det ska inte vara så här mörkt när jag vaknar, hur ska jag någonsin vakna till? Jag valde att snooza lite extra samtidigt som jag tände alla lampor i rummet i hopp om att det skulle bli lättare att vakna, vilket det blev.

För att lyxa till det för mig själv denna morgon kokade jag lite extra gott kaffe och tog bilen till jobbet - skönt!

Likes

Comments

I fredags blev det mys kväll hemma hos Melina med Emelie. Vi pratade om mycket, framförallt kärlek. Det är ofta ett hett ämne när det kommer till oss, hur det kan bringa så mycket lycka samtidigt som det kan såra. Vad är egentligen den "fina balansen" när det kommer till kärlek, i alla dess former?

I lördags blev det familjehäng hemma i Kungsängen och i söndags blev det födelsedagsfirande för mig (i förtid) och min kära 9åriga kusin ute på Ekerö.

Ja, för att summera helgen så var det en helg fylld av kärlek!

Likes

Comments

Med lite tur lyckades vi få tag på Golden circle biljetter till Kendrick! Jag är så jävla glad. Perfekt start på denna helg!!!!

Ikväll blir det Idol mys med ingen mindre än bästa Melina. Har saknat henne så mycket, trots att det inte var allt för längesen vi sågs. Mår så bra i damens sällskap!

Likes

Comments

Det blev en spontan träff med denna pingla igår! Vi testade den nya vinbaren som har öppnat i Råsunda. Inredningen var väldigt kal vilket tog bort mys känslan men vinerna var mycket bra, och de hade ett bra utbud av snacks.

Jag blev kvar hos Emelie resten av kvällen. När det var dags öste regnet ner men som tur var hade jag min regnjacka där från tidigare - ett av mina bästa inköp.

Likes

Comments

Väcktes av rädsla kl. 06:30. För att börja med så bor vi på en innergård där allt är väldigt lyhört.

Tidigt på morgonen idag valde ett gäng killar att smälla av någon typ av explosion två gånger om (jag skulle gissa på en rökbomb eller liknande). Jag minns inte när jag sedan hörde en sådan smäll, jag vaknade i ett ryck och var helt säker på att det var två skott som avlossades då killarna efteråt skrek "vart är väskan, VAR?". När jag sprang till fönstret insåg jag att det var ett gäng killar som stod och skrattade efteråt och hälsade på varandra... Hur dum får man bli? SÅ inte ok. Jag är säker på att jag inte var den ända som vaknade i panik då jag såg hur ett flertal snabbt tog sig till sina fönster för att se vad som pågick.

Likes

Comments