Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! :)

Idag har varit en JÄTTE bra dag! :) Jag har varit iväg med min mamma och min låtsas-pappa hela dagen! 

Vi har varit i Köpenhamn, i Danmark. Och det har varit jätte kul som sagt. Vi gick runt på Ströget, och då åt vi lite när vi först kom fram, och sen efter det så fikade vi! Dom hade verkligen jätte god glass där vi fikade! Den hade smak av "granatäpple"!

Och såhär såg den ut, haha! :D


 Och efter det så gick vi runt lite överallt i Köpenhamn.

Köpenhamn är trevligt annars tycker jag! Det är mycket folk, och det är mycket som händer i staden hela tiden, känns det som. :)

Vi var dock inte på tivolit som finns där, eftersom vi skulle åka tillbaka då. För vi hade gått igenom hela Köpenhamn vid den tiden, och klockan var typ ganska mycket då. Och vi skulle hitta ett ställe att äta på i Malmö.

Så då visade jag ett ställe som jag har ätit på innan som heter "Friday's", och det ligger vid "Lilla Torget"(tror jag det heter), och det är väldigt gott där tycker jag :) 

Och det jag åt idag där var det här! :)


Dom har förresten världens godaste milkshakes där! xd Min hade smak av Banan, och det var typ den absolut godaste banan-milkshaken som jag någonsin druckit! xd Dom hade också sjukt mycket andra smaker som man kunde välja bland, men eftersom jag gillar Mcdonald's banan-milkshake så valde jag därmed banan smak här också! xd

Och efter det, när vi hade ätit klart, och när vi hade kommit tillbaka, så sa jag hejdå till min Mamma, och hennes sambo. 

Och ja, det var jobbigt att säga hejdå! :( Jag saknar min mamma ibland jätte mycket, och jag brukar skriva med henne genom telefonen och vi pratar också ibland med varandra genom telefonen, men det tar inte riktigt bort känslan över hur mycket jag saknar henne ibland.

Det finns en viss person dock, som hjälper mig att må så bra att jag inte riktigt kan förstå det själv. Den personen vet också om att hon får mig att må bra. Och jag kommer aldrig kunna att tacka henne, för att hon finns i mitt liv, och för att hon har blivit en del av mitt liv. Men hon har berättat att hon ska hjälpa mig... men jag vill inte tjata på henne om det. Och jag önskar bara att hon förstår hur dåligt jag faktiskt mår ibland. Och att hon skulle kunna att sluta att få mig må så dåligt när jag väl gör det - Precis exakt när hon vill, bara om hon ville. 

Det finns en sak som jag inte har nämnt ännu! :D En väldigt kul sak! :D Jag har fått lite presenter ifrån mina föräldrar idag också! :D Och jag blev jätte glad över det! :D

Alla sakerna som jag fick är i påsen här nedanför! :)


Nu ska jag gå och sjunga, och sen så ska jag sova! 

Godnatt! :)

Likes

Comments

Ibland älskar jag natten. Det är någonting speciellt med den... 

...eller whatever, jag orkar inte skriva något blogg inlägg nu.. Godnatt! ..eller.. jag tror inte att jag ska sova än. ::D:D:D:D::D D:):):):) :):):) :3:3:3 :3:3:3:3:3

Likes

Comments

Godmorgon, jag vaknade precis och klockan är 14.58.

Likes

Comments

Hejhej, idag har jag varit i Båstad, senast var jag där för ungefär 5-6 år sedan, och det var världens nostalgi kan man lätt säga... Kommer ihåg allting precis som igår, hahaha... Åh Gud, vad jag har saknat Båstad! 

Jag har varit där hela dagen, och nu är det ju tennis veckorna också, så det var fullt ös med människor hela tiden hahahahaha! Men det var kul :) Jag vill redan tillbaka dit! :C Jag brukade vara där för några år sedan som sagt, rätt ofta... Och då var jag i ett hus och då brukade jag vara där i några dagar eller någon vecka ibland. Och DET saknar jag. Det var hur mysigt som helst där på sommarkvällarna med musik precis på andra sidan häcken av trädgården. Och det var jättemysigt att gå på stranden där också hahaha (a) 

Sen har dom världens godaste mat också! Dock så åt jag inte samma sak idag, som jag gjorde då. 

Det Jag åt idag var:


Och till efterrätt:


Min dag har i alla fall varit jätte bra, och jag hoppas att dagen imorgon också kommer att bli bra! :) 

Nu ska jag snart sova, eller ja, jag ska sjunga först och sen ta det lite lugnt, och SEN ska jag sova! :D

Det har varit extremt varmt ute idag också förresten... Och på tal om det... Till er som var utomhus igår... Jag har nog aldrig varit med om mer kvav luft. O.O

Hur som helst... så kanske jag bloggar imorgon! ;) Så aa.

Godnatt! :)

Likes

Comments

Ja alltså jag vet inte riktigt om det är bra att det är den första juli, eftersom det känns som att tiden går för snabbt ibland... mer än ett halvår sedan jul, nyår, och min födelsedag redan och mindre än ett halvår kvar till jag är 18 år. Alltså, det känns som om det var typ i förrgår som jag precis hade slutat mellanstadiet och fyllt 13, och skulle börja i 7an. 

Jag undrar verkligen hur fort tiden kommer gå till man är 20, 25 eller ännu äldre. För jag tror att alla någon gång kommer att sakna när dom var yngre, eller att när man var liten - önska att man var äldre... Det är nog ganska naturligt. Jag tyckte att jag var cool när jag var 7 år, eftersom då kände jag mig verkligen som like a boss, haha. Och man visste typ ingenting då, men ändå så trodde man att man visste allt och kunde allt.. (Fast det gjorde jag ju) ;) Nej, skämt åsido men.. Jag tycker bara att det är både sjukt och fascinerande att tiden drar iväg så snabbt som den faktiskt gör, utan att vi är medvetna om det själv. Och även om man nu är medveten om det, så förlåt mig, men en dag så kommer den dagen då man faktiskt reflekterar över allting, och över sitt liv. Det är lite som en super-nostalgi-kick... Man kommer kanske tänka på alla sina "peak's" och "bottom's", alla sina positiva minnen och alla sina negativa minnen, alla sina vänner - alla dem man har, och alla dem man har förlorat. Jag förundras ibland själv lite över hur det hade varit om jag aldrig hade bytt skola när jag var 7 år, och om jag fortfarande hade haft kontakt med dem som jag kände då, vilket jag inte ALLS har idag, och det kan göra mig lite ledsen ibland... speciellt vid dessa "reflektionerna". Jag fick ju aldrig den "connection:en" med dom i den nya skolan som jag började i, på samma sätt ALLS, vilket också var lite synd.

Jag tror dock inte att jag skulle vilja "vrida tillbaka tiden", och göra det som är gjort - ogjort. För då hade jag kanske inte suttit här just nu och skrivit allt detta... Då hade jag kanske inte träffat alla dom människorna som jag har träffat igenom mitt liv än så länge. Däremot hade jag nog då förmodligen ganska garanterat träffat ANDRA människor istället, men det är ju givet...

Men jag anser nog att man inte ska ta för givet för mycket, för då kan det nog kanske bli en dålig vanesak? Eller vad vet jag? Till exempel som en enkel sak som att kunna se med sina ögon, eller höra med sina öron? Föreställ er att inte kunna SE imorgon när ni vaknar? Tanken är ju nästan skrämmande? Eller rättare sagt - DEN är det! Och den är det p.g.a. att man tar det för givet att man kommer kunna se imorgon. Nu kom jag ju utanför ämnet lite känns det som, men jag försöker bara dra paralleller på ett eller ett annat vis. Och försöka förklara att man inte ska ta för givet allt som ÄR nu, och att man inte ska ta för givet alla människor som finns i Ert liv just nu. För att en vacker dag så kanske dem människorna inte finns kvar där för dig, eftersom du tog dom för givet för mycket, helt enkelt.

Och att dom som bryr sig om Dig, ska man vara VÄLDIGT rädd om. För dom bryr sig av en anledning och dom finns där av en anledning också.

Nu ska jag fortsätta spela piano! :)

Godnatt!

Likes

Comments

Hej hej, det var ett tag sen jag sist bloggade, so I thought it was time for it.

Jag har ju varit och ätit mycket glass och sånt på sistone, så jag får väl använda det som ursäkt, hahaha.

Och sen dessutom så var jag och köpte choklad igår också, så.. aa :')

But anywaysssssssss... Så vaknade jag typ för 2 timmar sen, och jag har sovit ganska bra tror jag. :) Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag än så länge, men jag tror att jag kanske ska gå ut och springa sen eller något. Det regnar ju just nu lite, men strunt samma... Jag gillar regn, så det är ju bra. xD

 Och BTWWWWWWWWWWWWWWW, något som jag rekommenderar ärrrrrrrrrrr det här:


"Café Zero" heter det, men det står ju som sagt på bilden x'D

Men det är iaf HURRRRR gott som helst. Och jag har bara hittat det på ett ställe än så länge, I Bjärreds glass-kiosk x'd

Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och efter det så tror jag att jag ska äta någonting, och sen kanske jag bloggar ikväll, men tills dess,

Have a nice day :)

Likes

Comments

Hej hej alla bloggläsare.. har ju fått 200 läsare nu på senaste tiden.. inte för att skryta lr så you know men.. it's a pretty big accomplishment.. u know. 

men iaf.. jag vaknade idag klockan 8-9 typppppppppp... jag har sovit vääääääldigt bra inatt också ;D

and so farrrrrrr this day has started off perfect <3<3<33<3<<3<33<3<<33<<3v xoxoxoxoxoxo

Likes

Comments

Helluuu.. jag har precis vaknat och klockan är 13.21.. jag vet inte varför jag har sovit så länge.. Men i alla fall, så har jag inte bloggat så mycket på sistone, och jag vet inte varför.. But now I am back!!!!!! Sååååååå... Jag kan berätta lite om vad jag har gjort dom senaste dagarna...

I helgen så var jag och träffade min Mamma.

I måndags så var jag ute och sprang.

I tisdags så var jag iväg på Österlen, och sen åt jag på en restaurang som låg i Ystad Saltsjöbad. Det var jätte gott där!


 

Och i onsdags så gjorde jag inte så mycket, förutom att prata i telefonen <3 och sen så sprang jag på kvällen..

Och igår torsdags så var jag iväg i Lund typ hela dagen, och där åt vi på en glasssssssssssbaaaaaaar som heter "Per Tutti" o.o 

MEN DET VAR HUUUUUUR gott som helst därrrrrrrrrr, my godddddd!!!

 
 


Jag kanske skriver något mer i bloggen senare, but for nowwwwwwwwwwww.... ¡adiós!


Likes

Comments