Asså shit, tiden har gått så sjukt fort. För två dagar sen va det ett år sedan som jag flyttade hemifrån och det känns det verkligen inte som.

Men på denna tiden har jag hunnit med så sjukt mycket, både bra och dåliga saker.

Jag har lärt känna så sjukt mycket nya vänner och byggt upp en stark relation till vissa ut av dom som om vi vore en familj. Varje gång som jag mår dåligt och bara sitter och gråter så hör jag alltid mina en utav mina kompisar säga "David, vi klarar detta tillsammans, vi är en familj, vi hjälper varandra" och detta är jag så sjukt tacksam för, för att utan dom hade jag inte levt idag, så jag vill tacka alla som är hos mig 24/7 och stöttar mig i allt och får mig att må bra.

Jag har även skaffat en liten bäbis (katt) som alltid märker på mig hur jag mår, det är en sak han har lärt sig riktigt bra, mår jag dåligt så kommer han alltid till mig.

Men nu nog om det.

Tanken va att jag skulle vloggat idag men det blir tyvärr inte av, då jag har haft en tid av djup depression och inte orkat någonting tyvärr är det likadant idag.


Men nu får ni ha det så bra så hörs vi och ses vi när vi gör det 😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 15 Readers

Likes

Comments

Jag är för det mesta hemma, går knappt aldrig ut, ska jag ut så är det för att göra några ärenden eller ta en cigg med någon kompis på byn. Men annars så sitter jag alltid inne, antingen vid datorn och skriver eller redigerar videos till Youtube, minst en gång om dagen tar jag gitarren och spelar lite.

Jag har själv fattat att för att komma ur en depression så måste man ut och hitta på grejer, inte bara sitta inne och knappt göra ett skit.

Jag kommer förmodligen att ångra detta nu, men jag måste verkligen göra det. Jag ska om ett tag börja vlogga igen på Youtube, nu menar jag inte vloggar som så som jag har gjort innan. Nu menar jag vloggar där jag kanske har en möjlighet att dela med mig av något, typ något tipps om Youtube eller hur du kanske kan bygga upp ditt självförtroende på ett bra sätt.

Eller nu när jag tänker efter så kommer jag nog inte ångra det, det kommer att bli kul. Jag får komma ut mer och bara känna att det jag gör, det ska jag inte skämmas över att göra.

Likes

Comments

Jag har varit nära på att ge upp allt, exakt allt och bara dra, jag har haft alla mina saker packade för att bara kunna ta allt och sen ta första bästa buss/tåg för att bara ta mig här ifrån ett tag.


För er som inte har hängt med så mycket så ligger det till så här.


Jag är inne i en depression, en väldigt djup sådan. Jag kan inte styra över någonting, verkan sömn eller känslor eller vad jag vill i vissa tillfällen. Jag vet att många kan känna igen sig i det, men ingen kan säga "jag vet exakt hur det känns", för ingen, absolut ingen, vet hur just jag känner, jag kan inte säga till någon annan att jag vet hur det känns för den personen när den är inne i en depression eller liknande, för jag vet inte hur den personen känner. Visst man kan känna igen sig i hur det är i vissa situationer, men man mår aldrig på samma sätt som någon annan.


Jag har levt med det här ett bra tag, typ sedan i höstas. Jag vet inte ens själv vad det va som fick mig att bli så här, det ända jag vet är att jag är deprimerad, inget mer.


Jag vet inte häller hur jag kommer att må imorgon, jag vet inte ens hur jag kommer att må sekunden efter jag har lagt upp detta inlägget. Jag kanske helt plötsligt blir skit glad och börjar skratta för ingenting, eller så blir det helt tvärt om, jag slår ihop datorn, lägger mig i sängen och bara drar täcket över mig, bara för att få komma bort från omgivningen ett tag.


Jag kämpar dagligen med att komma ur allt, genom att göra saker så som youtube och blogga, vilket jag har skrivit i något inlägg innan.


Men en sak ska ni veta, ingen, inte ens jag själv, kommer någonsin kunna veta, varför allt blev så här.

Likes

Comments

Tjena allihopa!​

Jag känner att jag har varit med om väldigt mycket i mitt liv, så som att inte ha klarat av skolan, startat upp en Youtube kanal som jag kämpar med dagligen för att förbättra, även om jag inte lägger upp så mycket så det märks typ inte, jag har till och med varit nära att dö.


Jag känner att livet har så mycket att ge, se på mig t.ex. jag var med om en tragisk olycka 2015, det är snart exakt 3 år sedan. Jag fick en andra chans i livet, jag känner att det är värt att kämpa på lite extra nu. Hitta ett sätt så jag kan komma ur min depression, tror att göra videos på Youtube och skriva dessa inläggen här kan vara en god hjälp på vägen. Då känner jag att ni får ta till er om mitt liv, vad jag har varit med om och vad som händer i livet just nu. Visst jag har vänner som bryr sig om mig och stöttar mig till tusen, det betyder väldigt mycket. Men jag känner ändå att jag vill göra något roligt varje dag, mer än att hänga med mina nära vänner, då blir det att filma videos till Youtube och skriva inlägg här. Då får jag ur allt ur huvudet.

Jag har haft mycket problem med pengar och det vill jag faktiskt tacka alla mina vänner och min familj för att allt löst sig med den biten. Jag har stora planer för framtiden, väldigt stora.

Jag har gjort en kontorsdel i min lilla lägenhet, så nu kan jag fokusera lättare då alla mina grejer är samlade på ett och samma ställe, så nu känns allt som det ska, allt känns bra.

Jag kan inte direkt säga att jag har kommit iordning med mitt liv än, men det är en bra bit på vägen, jag håller på att söka jobb varje dag, min hjärna går på högvarv när det gäller den biten, jag måste verkligen få någon form av inkomst, soc håller inte i längden.


Den största drömmen jag har är att bara kunna resa runt med bara grejer så jag kan göra Youtube videos och lägga upp dom. Tänk er som att det skulle vara ett nytt spännande äventyr varje dag.


Min dröm håller på att bli min verklighet, jag är på god väg dit, snart är jag där.


Likes

Comments

Innan ni dömer mig för den jag är idag så tycker jag att ni ska läsa denna texten.  


Jag mår nästan aldrig bra, även om jag säger det hela tiden så gör jag inte det, men jag har det inte så dåligt, men det kunde ju ha varit bättre. För mitt liv har inte alltid varit så enkelt. Mitt liv har rent ut sagt varit ett rent helvete.


Vi kan börja från början.


Jag tror det va när jag gick i 6:an som allt drog igång på riktigt, förut hade det inte varit så farligt, men nu började jag bli mobbad, slagen, till och med spottad på, folk på riktigt tryckte ner mig för den jag va, dom skrek jävla tjockis, att jag va ful, värdelös och att jag inte kommer kunna bli något. Just i dom stunderna tänkte jag att dom kanske hade rätt, jag kanske inte va den som alla älskade, jag kanske helt enkelt bara va, värdelös.


Men den tiden är förbi.


I 8:an började jag framstå som en person som jag, tro det eller ej, inte kände mig bekväm med, ett skit. Men det fick mig att inte vara mobbad mer, jag blev en av dom, en av dom i det där coola gänget, som rökte och skolkade. I vissa stunder, ångrade jag att jag blivit den jag hade blivit. Jag förstörde mitt liv allt mer och ingen, inte ens jag, visste vart det skulle leda.


Jag gick ut 9:an med 30 poäng och fick börja på Iv, en linje för att plugga upp grundskolebetygen. Där mötte jag nya vänner som också rökte och skolkade, vi blev ett nytt gäng, jag förstörde mitt liv ännu mer. På kvällarna låg jag i min säng och tänkte på hur mitt liv skulle varit om jag inte hade byggt mitt liv på en falsk grund, den falska grund som jag än idag ångrar att jag byggt mitt liv på.


Jag hoppade av IV och började söka jobb, jag löste en praktikplats där jag va med om en hemsk olycka, vilket gjorde att jag inte kunde vara kvar. Efter ungefär ett halvår började jag i skolan igen, jag ville verkligen ta tag i mitt liv, jag lärde känna massa nya roliga vänner, alla hjälpte alla och vi hade väldigt kul. Jag flyttade till och med till min alldeles egna lägenhet. Men tillslut så sket sig allt, jag gick in i en depression, va inte i skolan på väldigt länge och det slutade med att jag blev utskriven och förlorade allt.


Just nu så sitter jag här, försöker ordna upp mitt liv och kämpa för det jag vill göra. Jag hade lätt bara kunnat dra, dra långt härifrån och aldrig mer komma tillbaka, men det är något som ändå får mig att stanna.

Jag har ju fortfarande mina vänner och min familj, alla försöker alltid finnas där för alla, så man kan må så bra som möjligt.

Jag brukar ibland tänka tillbaka på hur det skulle vara om jag inte hade börjat bygga mitt liv på den grunden jag gjorde. Hade allt varit annorlunda då? Hade jag fortfarande skött skolan? Hade jag haft dom vännerna som jag har idag? Det är frågor jag vet att jag aldrig kommer få svar på.


Jag har inte skrivit detta inlägg bara för att få någon sorts uppmärksamhet, jag skrev det för att förmedla ett budskap, ett budskap som kanske kommer nå fram till dig, dig som kanske har tänkt lägga dig grund på det sättet som jag gjorde. Och så klart, stoppa mobbing.


Mobbing är något många tyvärr får stå ut med än idag både i skolan och på fritiden, av ungdomar, barn, vuxna, föräldrar, ja till och med vissa lärare.


Det ända jag vill med det här inlägget är, att få ett slut.


Likes

Comments

Tjena allihopa!


Nu måste jag få ur mig detta.

Jag kämpar dagligen med att komma ut ur min depression, mina dagar kan vara allt från ett rent helvete till hur underbara som helst. Vissa dagar kan jag bara lägga mig under täcket och bara stänga av allt, ibland stänger jag till och med in mig i köket och slår i väggarna, så pass dåligt mår jag. Men ibland kan jag må hur bra som helst, jag blir över social och det är en härlig känsla. 

Jag har efter en lång tid kommit på vad min depression handlar om.

I början va det på grund av att jag kände mig ensam, sen flyttade Oliver hit och då blev allt nästan helt bra, sen flyttade Kevin hit och allt blev hur bra som helst. Men tiden gick och jag va inte i skolan för jag va fortfarande inne i min depression. Sen kom smällen, smällen då jag förlorade alla pengar, då sänktes jag totalt. Jag kände att nu kan det inte bli värre, längre ner än så här kan man inte komma. 

Det gick en tid utan att jag sa något till min familj, jag va rädd för vad dom skulle tycka om mig. Men tillslut så tog jag mordet till mig och sa det. Det blev en stor lättnad när dom sa att dom ville hjälpa mig så mycket som det bara går.

Jag fick efter en tid kontakt med socialen, dom jag aldrig trodde jag skulle behöva ha kontakt med. Men det är en stor hjälp när man inte har några pengar, jag kan betala mina räkningar i alla fall.

Jag sitter nu här och försöker komma igång med livet igen, typ som en nystart, jag kämpar för fullt med Youtube, jag kommer nöta på med videos där nu, inte bara för att det kan bli pengar av det i framtiden, utan också för att de är det jag älskar att göra. Utan Youtube och Bloggen så hade jag stått där, tom och inte kunnat nå ut med det jag vill göra, hur jag mår och det jag älskar.

Jag kämpar varje dag med att hitta ett jobb, jag kämpar varje dag med att försöka må bra, en dag kommer jag att nå dit, dit jag vill.

Jag vill kunna må bra igen, jag vill kunna hitta mig själv, jag vill bli en som alla ser upp till.

Nu har jag inte så mycket mer att skriva om för tillfället.

Så nu får ni ha det så bra så hörs vi och ses vi när vi gör det!

Likes

Comments

Tjena allihopa!

Jag känner att allt börjar falla på platts nu. Jag har börjat komma iordning med lägenheten precis så som jag vill ha det, Kevin har till och med fått en egen säng så han slipper sova på soffan.

Jag tänker hålla er uppdaterade här lite oftare nu, kommer så klart släppa vloggar på Youtube så ofta jag hinner nu efter vloggveckan, men nu är det den jag ska ha fokus på.

Jag ska nu efter vloggveckan planera klart musikvideon så vi kan börja spela in den snart. Där efter så kommer Youtube bara rulla på och kännas som en del av min vardag.


Men nu får ni ha det så bra så hörs vi och ses vi när vi gör det!


Likes

Comments

Tjena allihopa!

Idag har vi möblerat om igen. Nu ser det faktiskt ut så som jag vill ha det, det ser ut som ett kontor.

Nu kan jag faktiskt känna att jag kan lugna ner mig igen, för nu har jag min lilla hörna där jag har alla mina grejer till Youtube, istället för att ha allt utspritt över hela lägenheten.

Men nu ska jag fortsätta vlogga, har ju vloggvecka har jag glömt bort att berätta.

Men nu får ni ha det så bra så hörs vi och ses vi när vi gör det!

Likes

Comments

Tjena allihopa!

Jag måste få ur mig detta nu.

Jag har under en längre period varit i en rätt stor depression, vilket jag fortfarande är. Men nu börjar jag sakta men säkert komma på fötter igen.

Jag ska inom en kort tid börja spela in saker till youtube igen, all stress måste bara lägga sig lite först. Men de blir nog bra med det.

Men nu får ni ha det så bra så hörs vi och ses vi när vi gör det👍

  • 168 Readers

Likes

Comments

Tjena allihopa!

Jag har nu några kvällar i rad suttit och funderat mycket på en musikvideo som jag skulle ha spelat in för cirka 2-3 veckor sedan.

kommer att släppa bara låten nu klockan 00:00 på Youtube och musikvideon kommer där efter att börja spelas in.

Men innan musikvideon kommer upp så kommer jag försöka hinna med massa annat på kanalen.

Men nu får ni ha det så bra så hörs vi och ses vi när vi gör det! 

Likes

Comments