Ett av våra starkaste intressen är snygga, sköna kläder, vackra smycken och hudvård därför blev det till slut en självklarhet att öppna Daystyle.se där vi tillhandahålla produkter som vi verkligen tror på och tycker om.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Akademikliniken Pure Triple Peel är en kraftfull gelpeeling från Akademikliniken med trippelverkande funktion som effektivt avlägsnar döda hudceller och verkar stimulerande på cellförnyelsen. En unik kombination av hydroxisyror, fruktenzymer och riskli ger en omedelbar känsla av förfining och strukturförbättring. Hudens yta poleras och rengörs samtidigt som de djupare lagren aktiveras och stimuleras, vilket bidrar till en jämnare yta med förbättrad lyster och hudton. Pure Triple Peel kan även användas som en peelmask.

Läs mer https://daystyle.se/pure-triple-peel-50-ml

Likes

Comments

En kraftfull och närande mjukgörare som återfuktar och ger huden extra hjälp att återhämta sig från stress, torrhet och irritationer. Fina torrhetslinjer jämnas ut och hudens elactisitet förbättras. Peptider, beta glucan och lakritsrot verkar anti-inflammatoriska och dämpande vilket håller huden lugn och balanserad. Ceramider och niacinamide mjukgör och stärker hudens barriärfunktion. Akademikliniken Pure Antioxidant Créme är särskilt bra att använda post-op, -laser och efter professionell peel.

Läs mer https://daystyle.se/cure-recovery-creme-50-ml

Likes

Comments

Det är viktigt att välja rätt schampo som passar ens egna hårtyp om man vill få ett starkt och vackert hår. Maria Åkerberg Schampo är produkter med hög kvalitet med olika typer av schampon för olika hårtyper.

Violet Silver Shampoo är Maria Åkerbergs schampo med violetta färgpigment som förutom att rengöra håret även neutraliserar gula reflexer på blonda hår för ett mer kallt och silvrigt resultat. Schampot innehåller lavendel och provitamin B5 som lugnar, binder fukt och skyddar håret mot uttorkning samt tar bort elektricitet som lätt uppstår om håret är torrt. Håret får ett fint lyster och blir lätt att kamma igenom.

Volume Shampoo är ett volymschampo med extrakt från Guarana och Bambu. Produkten är speciellt framtagen för att ge ett fylligare och tjockare hår med ökad volym.

Color Shampoo är ett skonsamt schampo som är vårdar och skyddar färgat hår. Färgen behålls genom keratinfiber som återbygger och reparerar håret. Sea Care återfuktar håret och ger ett resultat med lyster och följbarhet. Dessutom innehåller schampot havtorn som tillför glans, omega-7 och UV-skydd till håret.

Repair Shampoo är ett milt rengörande schampo för torrt hår. Resultatet ger ett mjukt och följsamt hår utan att det tyngs ner. Ingredienser som hjortron och macadamianötsolja gör att håret blir återfuktat och ger hårbotten en slät yta med en vacker lyster.

Shampoo Nettle är ett schampo med bland annat brännässla och tussilago, framtagen för att främja hårets tillväxt på skalpen. De milda ingredienserna i produkten från majs och kokos för att håret inte torkas ut lika lätt, varken håret eller hårbotten. Med Shampoo Nettle får håret tillbaka sitt lyster och volym. För bäst effekt rekommenderas en kombination med Maria Åkterbergs Scalp Scrub Intensive och Scalp Treatment Nettle för bästa effekt.

Vill du läsa mer om Maria Åkerberg schampo? Besök Daystyle.se för mer information https://daystyle.se/harvard/schampo/color-shampoo-250-ml

Likes

Comments

Här hittar du allt inom hudvård, hårvård, kroppsvård och makeup för både män och kvinnor. Vi jobbar med noga utvalda märken som passar alla hår- och hudtyper. Hos oss hittar du produkter från bland annat Bliss, bareMinerals, Bassetti, Maria Åkerberg och Decléor. Vi är återförsäljare av ansiktsvård som du enkelt köper via nätet och som sedan levereras till dig. Det är genom goda hudvårdsrutiner som du skapar en bra grund för din hy. Ansiktsvård från de bästa märkena hittar du hos oss på Daystyle.se

Likes

Comments