Så, nu var lägenheten såld. Vi fick gå ner i pris men gjorde ändå en bra vinst, men inte riktigt lika mycket som vi räknat med.

Vi har även hittat ett hus- att hyra 😃 Vi kommer hyra det från att vi flyttar upp till mitten av juni. Bra lösning tills vi hittar något eget.

Kvar på listan är nu;
-förskola till barnen (börjar bli riktigt stressad över detta)

- köpa hus

😃

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag begravde vi min fina faster. Gun ❤️

Likes

Comments

Så mycket som hänt de senaste månaderna! Men för att sammanfatta; Jag har fått nytt jobb, Lasse har fått en ny roll på sitt nuvarande jobb, OCH vi har bestämt oss för att flytta till Sundsvall!!

Egentligen kom beslutet om flytt först, sedan fick jag ett jobb bara några veckor efter att vi tog det beslutet, och i samma veva så blev Lasse erbjuden en ny tjänst (han kommer kunna utgå från Sundsvall med en del resor)

Så nu ska vi;
- sälja lägenhet
-ordna med förskola till barnen
-köpa hus!

Och där i mellan med största sannolikhet flytta hem till mina föräldrar som är så snälla att dom låter oss mellanlanda där ❤️

Mycket som snurrar i skallen just nu. Vi har haft visning på lägenheten, fått bud på utgångspris men vi känner inte att vi är redo att sälja för det priset. Dumt kanske, men det har varit få på visningen, vår lägenhet är jättefin, ligger i ett bra område och det har nyligen sålts för betydligt mer på bottenvåningen i samma hus.. så just nu tänker vi ha lite is i magen och köra en till visning.. får se vart det slutar 😱😅😄

Lägenheten..

Mina bilder, så dom är ju inte i toppkvalitet.. Är så stressad över allt så jag var tvungen att köra ett pass på gymmet ikväll för att rensa skallen lite 😂

Likes

Comments

Jo, så Ella fick ögoninflammation i fredags, inte hela världen. Lasse skulle iväg på kickoff i söndags och det var ju inga problem. Dock så visste vi att jag behövde jobba nu på onsdag, så han tog bilen..

Sötskruttarna som somnat i söndags ❤️

Efter att vi läst bok ☺️

Jag gjorde en liiten chansning och lämnade barnen på fsk i måndags. Ellas öga var mycket bättre på söndagen och blev bara lite kladdigt när hon sov. Hon kliade inget och hade inga andra symtom på något.. så dom fick gå.

Sedan jobbade jag på, käkade lunch med en kollega och precis när vi ätit klart så ringer fsk, då har andra ögat börjat rinna..

Jag gick tillbaka och jobbade på en stund (Ella skulle sova i vagnen på fsk innan jag skulle hämta)

På vägen till fsk jag känna mig dålig, som influensa med värk i kroppen feberkänsla och en oroliga mage/illamående.. hämtade barnen som så klart var superpigga (man blir inte så hängig av ögoninflammation)

Jag själv mådde skit verkligen 😫

Försökte hålla ihop och gick och la mig 20:30 med barnen, livrädd för att kräkas.. sovit sådär inatt, haft feber och illamående men i morse var det tack och lov bättre!

Likes

Comments

Ella har fått ögoninflammation, i fredags på ena ögat men nu känns det som att det är båda som är kladdiga 😣

Lasse är i Sälen på Kickoff så det blir vabb för mig i morgon om ögonen inte blir bättre

Likes

Comments

Idag kom domen. Leo är allergisk mot hund, katt och björk (pollen). Lilla hjärtat som älskar katter ☹️. Verkar ju dock vara ganska lindrigt, han har aldrig reagerat när vi haft Nikita på besök (faster Maris hund) och katt har han mest reagerat på när han klappat och gosat med dom. Däremot pollen... i vår ska vi verkligen ladda med medicin för fy vad han hade det jobbigt i våras. Ögonen var helst svullna och han grät för att det kliade så mycket.

Vi har firat Leo i helgen men det får bli ett eget inlägg för nu ska jag sova ☺️

Likes

Comments

Förskolan var stängd idag så jag har varit ledig med barnen. Jag och Leo har även varit på Vårdcentralen för att han skulle lämna ett blodprov. Trots Emla så totalvägrade han. Tillslut så stack dom i fingret istället och han skrek och skrek och skrek. Jättejobbigt såklart men jag tycker nästan att det är bättre att bara göra det.

Dom försökte lirka, prata, visa osv vilket så klart
är jättebra, men när dom var på väg att skicka oss till KS istället så lessnade jag. Det går liksom inte att övertala en 6-åring att bli stucken i armen, det är bara att göra det. Tillslut så stack dom honom i fingret istället för armvecket och fick förhoppningsvis tillräckligt med blod att vi ska slippa göra om det (Allergi-utredning)

Sedan har vi lekt med lera, spelat spel, kollat på iPads, badat, ätit mat osv..

Leo har byggt lego också. Så duktig! På några minuter bygger han en sån här utan hjälp med enbart med instruktionerna.

Blev lunch på Burger King idag i väntan på att Emlan skulle verka.. Vi satt precis vid dörren och det var jättekallt, därav mössa och jacka ☺️

Likes

Comments

Som han har längtat till sitt och Helges 6-årskalas 💙

Mest foton som är tagna före kalaset, vill inte lägga ut bilder på andras barn ☺️

Vi körde på glass istället för tårta. Oftast mer uppskattat av barnen och MYCKET ENKLARE 😄

Och Bullar, kakor och chokladbollar 😋

..och fiskdamm

Likes

Comments

Klockan är 06:15 och jag är snart på jobbet. Vaknade 05 av mig själv (!) Sovit ganska dåligt och har väldigt mycket att göra på jobbet så det är bara att bita ihop. Kaffemaskinen blir min bästis idag 😍

Likes

Comments

Blocketfyndat en ny och oanvänd jacka (fick med kvitto ☺️)

Spelat spel, lekt med lera, målat med barnen, städat, storhandlat (Lasse) och gymmat. Inte illa pinkat 😄

Likes

Comments