sådär kväll..

I över en veckas tid nu har tankarna snurrat till höger och vänster
Det är officiellt att jag nu kommer sluta på arctic thai, och nya äventyr väntar runt hörnet.
Mer om det senare.

Till att börja med vill jag säga att mitt tidigare inlägg ska få lite kritik av mig själv.
Eller en vidareutveckling kanske.

Jag har vuxit upp med män på högt uppsatta positioner, och många av dom männen har varit och är än mina förebilder.
Min pappa är en av dessa bland annat.

Dessa män har lärt mig att kämpa, de har lärt mig hur viktig en kundkontakt är, hur viktigt det är att göra ett bra jobb, att alltid göra sitt bästa och gå in i det för 110% oavsett i vilket skede jobbet är i.
Jag har sett dessa män tänka på, tro på, räkna på och förbereda jobb från morgon till kväll.
Jag har sett dem ha visioner, våga satsa för att vinna, våga kliva ut i det okända för att göra sitt bästa, lära sig nya saker och hjälpa med det dom kan.

Som jag skrev tidigare, nej jag menar inte att dom är douches.
Jag har sett många typer av företagare, försäljare och chefer och även inom "männens värld" så väljer dom vilken typ av människa dom vill vara.

Men jag har haft äran att ha de mest innovativa och arbetsamma inom familjen och som chefer genom åren och jag ser fram emot att fortsätta lära av dem.

Det är bara tråkigt att de finns så få kvinnor som vågar och KAN (!) sticka ut hakan på samma sätt, och där tänker jag kliva in.
Och jag kommer göra ett kickass-jobb.

Men hur som helst, jag har sagt upp mig från Arctic Thai.

Thai har under de senaste 10 månaderna lärt mig så fruktansvärt mycket, inte inom branschen för den delen kan jag, utan det har lärt mig människor, att kunna hitta nya  lösningar på kommunikation, att kontakten med människorna runt omkring en är viktigare inom arbetet än det praktiska för att arbetet ska gå så smidigt och bra som möjligt.
Thai har även lärt mig betydligt mycket mer, men det ovan är de viktigaste.

Så efter 10 månader så tackar jag Erik och Ann för att de valde att anställa mig och såg potentialen i mig även fast jag egentligen bara ville komma in som vikarie, för det har lärt mig fruktansvärt mycket. Men samtidigt kollegorna för att vi varit som en stor thailändsk familj i med och motgångar.

Jag har nya planer och nya äventyr runt hörnet och jag känner att min del på arctic thai är förbi.

Det krävs ingen universitetsutbildning för att stå i kassan, själv känner jag att jag har passerat det stadiet och jag kan bättre än så. Jag har haft kassatjänst och mer i 10 år, så det är dags att gå vidare.
Jag är inte den som kan stå och trampa som kassabiträde hela livet, jag vill utvecklas och gå vidare för jag är mer kompetent än så.
Bara en sån sak att vi bytte meny och kassasystem helt och jag lärde mig det på 5 minuter en morgon innan passet började.
Det var liksom månadens "utmaning"🤔

Nä tyvärr, jag blir uttråkad utan utveckling.
Så tack för den här gången.
Tills vi ses igen.

goodnight peeps.

Gillar

Kommentarer