Hejsan!
Jag har inte uppdaterat därför att jag har varit sjuk jag har haft influensa och haft fult upp med skolan. Vi har haft mycket nationella prov nu så det är lite stressigt men annars har jag haft det bra. Jag tänkte tipsa er av en riktigt Good!sommardryck det är ett is te.
Och så tänkte jag även tipsa er om en riktigt Good nyhet av en sommarglass
Magnum Pink Rasberry den är så god!
Så nu har ni fått lite tips på en god sommardryck och en god sommarglass.

Hej då ha de så gott så länge❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag haft en bra dag i skolan. Sista lektionen var bäst vi vek pappersflygplan och så fick vi pynta dom och sen fick vi se vilken som flög längst min var ganska bra faktiskt. När jag och min lillasyster Maya var på väghem så tog jag lite bilder. Så nu sitter i min säng och skriver och äter honungsmelon.

Hej då ha de så gott så länge.❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Förut tog jag lite bilder med min stora syster och lillasyster och min hund så här får lite bilder.

Hej då ha de så gott så länge❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Idag hade jag nationella prov i engelska det var läsförståelse så vi fick svara på frågor och lyssna på en skiva där dom prata engelska så skulle jag kryssa i vilken ruta som som stämmer vi har ett till prov i engelska igen på fredag. Så nu har jag berättat vad jag gjorde idag så nu sitter jag bara i soffan och ser på YouTube.

Hej då ha de så gott så länge❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Idag var det första dagen i skolan efter lovet det var en bra dag men jag var rätt då trött. Det var ju kul att träffa kompisarna igen. Så efter skolan idag så gick jag och pappa till stan för att göra ett ärende men det stängde mitt framför ögonen på oss så det var ju lite surt men vi fick ju en frisk promenad hehe! Sedan när vi kom hem så pluggade jag på läxan jag har imorgon det är historia. Så nu sitter jag i soffan och pluggar på läxan.
(Denna bild togs inte idag)

Hej då ha de så gott så länge❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Idag så var jag mamma & Maya (min lillasyster)
Hos några kompisar typ hela dagen det var riktigt kul och mysig när vi skulle äta mat så blev det pizza Det var så gott! Idag så har det varit rätt så gråt på himmelen det var ganska kallt men jag var inte ute så mycket. Så min dag har varit rätt så lugn nu är jag hemma och ser på Let's dance.

Hej då ha de så gott så länge❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Ursäkta för jag inte uppdaterat på länge men jag har varit sjuk och jag har bara inte orkat göra någonting typ men nu mår jag bättre. I söndags ramlade jag med min lillasysters penny board (stav) jag fick en blåklocka det gjorde rätt så ont men nu ser det bättre ut. Så i går klippte jag mig och färga i blonda slingor jag blev riktigt nöjd så idag plattade jag håret och nu åker jag bil så nu har jag berättat om min vecka.

Hejdå hade gott så länge❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Idag har jag varit hemma därför att jag är förkyld när jag vakna i morse kunde jag knappt prata jag hade så ont i halsen! Så jag har bara sett på film/youtube och bara vilat nu så mår jag sådär jag mår bättre men ändå dåligt så idag har det bara varig en vilar dag vi får hoppas att jag mår bättre i morgon.

Hej då hade så gott så länge❤️

Likes

Comments

Hejsan!
I går hade jag nationella i matte jag hade det även i tisdags det gick faktist bra det var rätt så svåra frågor tycker jag ni vet ju ni som går i 6:an om ni också går i 6:an så kan ni skriva det. I går så snöa det ganska mycket så näsa morgon jag vakna var det snö på backen men igår smältes det bort så idag var det bara slask jag HATAR slask. Jag kan inte fatta att det snöar på våren men i morgon ska det bli stålande sol där jag bor så det ska bli gott vi får hoppas att slasket försvinner och att vi får ett riktigt vårväder!
Om ni har några frågor så får ni ställa dom i kommentarerna.
(Bilden togs i går)

Hej då hade gott så länge❤️

Likes

Comments

Hejsan!
Igår var jag på ett disco som heter vision det var riktigt roligt jag och mina vänner dansa och sjöng till låtarna som spelades upp var riktigt bra. Så här såg jag ut i går jag plattade mitt hår och sminkade mig med en kompis.
Idag har jag inte gjort så mycket imorse åkte jag ut en sväng och sedan när jag kom hem så rensade jag mitt rum och imorgon ska jag fortsätta med det och ränsa min garderob förresten på tisdag ska jag ha nationella i wmatte jag är så nervös inför det.

Hej då hade gott så länge❤️

Likes

Comments