Tredje dagen hemma nu. Som ni då förstår blev det inte riktigt som planerat, jag skulle ju ha gått till skolan redan igår, men jag kände mig sämre så det blev inte så.

Har nu legat och mornat mig länge, så jag ska ta och fixa frukost. Sedan ska jag bosätta mig vid tv:n, så som jag gjort alla dessa hemmadagar. Länge leve serier, vad skulle man göra utan dem?

Påtal om det, serier, är det bara jag som känner mig helt vilsen om jag kollar på en series sista avsnitt? Det blir ju liksom bara konstigt. Man har följt en hel serie och sedan bara "jaha, och nu då?"

Likes

Comments

Två eller tre filmer har jag nu hunnit se sedan jag vaknade. Förkylning är någonting som jag verkligen inte klarar av, jag blir alldeles för rastlös.
Imorgon blir det till att trotsa förkylningen och försöka orka med en till skoldag, som tur är så har vi elevensval (en slags friluftsdag skulle man kanske kunna kalla det) så jag slipper anstränga mig för mycket.
På fredag måste jag verkligen vara frisk, för då sker ett ganska stort äventyr. Mer om det får ni veta då.
Nu ska jag fixa ännu en kopp med varm oboy, och krypa under den tjocka filten i mina myskläder för ännu en film.

Likes

Comments

Sitter just nu på centralen i Göteborg och väntar på tåget. Det har varit två helt underbara dagar här. Igår rullade tåget in på centralen vid elva tiden, när vi klev av tåget vandrade vi raka vägen till vandrarhemmet för att lämna av onödig packning. Sedan drog vi till Liseberg, vad annars? ^^ 
På Liseberg var det super fint väder, mesta dels... vi hade tänkt ut att vi skulle åka flume ride och sedan gå och äta så att vi torkade. Men vad händer när vi är påväg till Äteriet? Det börjar spöregna från ingenstanns, alla verkligen flydde till chokladhjulen och matställena för att söka skydd från det plötsliga regnet. Jag har aldrig varit med om något liknande och jag känner stort medlidande för dem som då åkte atmosfear, stackare...!
Nu kan jag stolt säga att det inte finns någonting på Liseberg som jag inte vågar, förutom att gå gasten... men det behöver ju ingen veta (dock skrev jag det ju precis, men men...^^)

Nej, ska man gå och köpa en frapino på espresso house innan tåget kommer? ja, så får det nog bli, frapino är ju för gott för att motstå. Jag uppdaterar kanske lite senare om tågresan tillåter mig att ha 4G.

(på bild ser ni min underbara frukost. Jag älskar verkligen grekisk yoghurt, och det med både jordgubbar och honung, ett enda ord: magiskt!)


Likes

Comments