Idag har jag vart i min oas hela dagen. Med avbrott för shopping med Jack. Han var mitt smakråd och stöd.
En väldigt fin vårdag :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kan jag göra så här utan att gå på någon? Vad kommer de tänka om mig om jag gör så? Är det okej om jag tycker såhär? Kan jag verkligen uttrycka mig såhär?

tycker dom om mig ens?

... så kan det låta, herregud vilka tråkiga tankar.. bättre att tänka på nåt lättare, roligare, grönare.. fantisera om alternativa vägar och varför det är möjligt :)

Åt helvete med samhällsnormer
Fly alla som kan

Likes

Comments

Saker och ting kan visste förändras!!
Om ni inte tror det så ska ni få se iallafall.. men bäst är om ni tror det själva också.. för allas bästa :)

Jag ska göra en egen personlig förändring. Tänkte börja med mitt hår. Ikväll ska det färgas för första gången på länge.
Tur som har jag Kajsa vid min sida som är proffesionell frisör och duktig på sånt här.
Spännande B)

Om inget kunde förändras skulle det inte finnas fjärilar :)

Likes

Comments

Jag må verka efter, men så är ikke fallet. Jag är bara sen. Fast jag är egentligen före, men bak och fram.

Likes

Comments

Nåt som händer mig ofta är att jag ser numren 22,33 ofta. Skriver i denna stund med sarah, just dessa siffror väljs att vara på skärmen. :)

Likes

Comments

Ärtorna vi planterade tidigare har flyttat ut på balkongen i större kruka och börjar bli stora nu.
Hemkommen efter arbetspasset i receptionen, gjorde det bästa jag kunde av dagen.. och jag är nöjd med min insats.
Nu ska jag fortsätta min hemmakur med håret. Imorgon ska det färgas, Im pumped.

Likes

Comments

Guldkant på vardagen kan man sätta i matväg också. Idag öppnade thairestaurangen på campingen, givetvis äter man deras mat då trogen kund som man är. Jag behövde inte ens nämna vad jag skulle ha utan att shitra visste vad jag skulle ha direkt. Klassikern tofu cashew. Idag har varit en latdag. Har hängt i lägenheten och vart seg. Blev sen till jobbet, skyller på min påstådda add.

Fick även en kort från Raoul som han tog för ca 6 veckor sen. Bakom på plastväggen är hans sticker, hans gubbe.
Det var en natt, halvmånen i mars för att vara exakt. Vi snurrade i en stor plastbubbla som hängde i kedjor och festade på vårt sätt. Mycket bra minne.
Hade min skrivbok med mig som jag skrev i, han ritade.

Ikväll är det lördag.

Likes

Comments

Universum levererar dagligen ögonblick av ironiska tillfällen som skakar om mig och gör mig levande.
Jag är vaken men jag faller lätt i dvala. Världen som den ser ut idag kan man se från olika perspektiv. Jag har valt att se från det bättre.
Its the brave new world.

Vad skönt att det är lördagsmorgon. Tranquilo. Sovmorgon. Börjar dagen med att tänka att jag ska göra det bästa utav den. Jag är där jag är och just där jag ska vara, i just den här tiden. Känner mig lugn, och låter idéer komma till mig.
Det finns ändå mycket jag vill göra Göra. Jag har lagt en ansiktsmask på råris och honung som ska verka renande. Jag är sugen på en förändring.. nåt synbart Typ fixa någon rockfrilla eller pimpa bilen.
Jag kanske är uttråkad. Jag har har inte dansat av mig på länge. Sen jag fick ett virus som orsakade utslag på huden har jag haft en hemma-dunder-kur där alkohol tyvärr fick gå bort.
Gick till en kinesolog vid utbrottet och han, som utbildad kinesolog "kommunicerar" med kroppen så man får reda på vad den vill ha för att må bra, om man har brist på nåt eller så. Lite hokus pokus, men väldigt fascinerande.
Jag köpte allt han sa jag behövde för att balansera kroppen. Och nu, en månad mas o menos, så är inflammationen i utslagen borta och utbrottet är över. Nu har jag pigmentfläckar som fläckat ner min hud. Men det kan man ju se som unika stjärninimationer. Mitt alldeles egna mönster.. eller nåt. Äsch. Bryr mig inte så mycket om det.. har annat att tänka på.

Idag tänkte jag åka och köpa krukor på stockholms stadsmission.. man kan fynda där alltså.. krukorna kostar en tia typ och kläder på kilopris. En speciell känsla att rota i stora klädhögar och känna på turen när man hittar nåt snyggt. Har haft tur många gånger tack gode Gud.
Klockan är tjugo över 12 vilket betyder att jag ska vara på jobbet om 2,5 timme. I can do this!

Kajsa kom nyss med en skål fryst mango, påminner mig om varför livet är värt att leva. Meningen med mango är just det... ger oss en mening att leva. Livet känns lite bättre med mango.
En annan tur jag har är att Hemköp säljer ut blossa glögg för 5 kr. Har köpt flera flaskor för att jag älskar glögg, No matter what they say. Utländska nattvakten L1 tyckte också om glögg. Alla favoritkryddor i varm sensationell infusion avnjutandes i repan.
Nu har jag funderat klart, ska färga håret imorgon, Kajsa ska vara till min support, hon kan det där med hår.. jag är så exalterad :)
En ny fas i livet liksom. Någonstans mitt emellan. Livin on the edge.
Kajsa sitter och målar, och jag bör förbereda mig för jobbet, blir nog ingen krukinhandling, jag är sen i planeringen. Har precis tvättat av mig ansiktsmasken och sitter i min assköna jumpsuit. Lite kaffe på det här så kvicknar jag till! Eller?
Pura vida

Likes

Comments

Jag vill bara skratta- skratta åt mig själv. Jag är en fluffig liten flummig filur i dom flestas ögon men dom ska bara veta att jag innerst inne är en liten krabbig krabat som bara vill skratta. I don't care.
Jag är glad i att vara jag och har roligt. Jag njuter av tillvaron och under tiden bjuder på mig själv in i minsta beståndsdel.
I september ska jag bli vuxen står det i mitt horoskop.. vad det nu innebär. Tänk om det är att jag ska ta tag i mig själv, börja ta ansvar, bli allvarlig, gnälla, hålla tider.. jag kanske finner ett nytt jag, en ny passion!
spännande :)
Jag ser fram emot whatever that comes My way.. speciellt katter. Sarah, Anna, tessiliito, Maria H you know who you are. vem som helst som har vägarna förbi kan bara höra av sig, Im ready!!

Likes

Comments

Thug life style.
Det är inte lätt att vara jag alltid.
Idag vaknade jag i vanlig ordning runt 9. Koka kaffe i perkulatorn, gjorde grön smoothie med stavmixern. Drack mate. Satte guldkant på morgonkvisten.
Halv tre satte jag mig i bilen och körde mot Bredäng för att jobba. När jag kom fram berättade mina kära kollegor att jag var ledig. Positiv överraskning. Stannade och snacka en stund efter åkte jag till skhlm, gick en runda i min egna lilla värld.. köpte nåt oväntat; en gammelrosa kappjacka. Har aldrig vart min färg direkt men får se om den går att bäras upp på nåt sätt.
Sen hamnade jag in i en smyckeaffär. Såg ett fint armband med en snöflinga på som jag direkt tänkte på Sarah när jag såg. det köpte jag till henne, dom trevliga männen inne på affären pratade om bland annat konst för att dom såg min canvasduk jag hade under armen. Den andre mannen slog in mitt paket på ett proffesionellt och väldigt noggrant sätt.
Jag berättade att det var till min franska vän Sarah som jag träffar ett par gånger om året.. därav beslutsångesten.
Till mig själv hittade jag ett halsband med en silversnäcka på. Nu kan jag bära tropikerna med mig alltid!
Åkte hem, målade med Kajsa, lagade mat i form av grönsaker och glutenfritt bröd.
Och nu inväntar jag svar för att träffa en hjälte. Unicorns are real!

Likes

Comments