​Hej! Hoppas ni har det bra! Idag är det tisdag och jag har varit hemma hos min pappa och då kom farmor förbi med en julklapp till mig. Och jag fick en Daniel Wellington klocka som jag har velat haft:) Så jag är jätte nöjd med den julklappen! Jag har en rosa,vit och blå ja som ni ser på bilden:) Så nu har jag på mig den jämt. Ha en fortsatt bra kväll så hörs vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra:) Dom här dagarna har jag varit med en kompis och vi har mest kollat på skräck filmer så vi har haft ett litet skräckfilmsmaraton:) Men nu är jag hemma och idag vet jag inte vad jag ska göra. Frukosten idag blev Amerikanska pannkakor och bär med smält choklad på:) 

Ha det bäst så hörs vi!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni har det bra! Nu jag har kommit hem från mormor och morfar och nu har jag kollat lite på serier:) Så nu ska jag kvällsfika och sen sova:)

Sov så gott så hörs vi!

Likes

Comments

Hej allihopa! Hoppas ni mår bra. Idag så har jag och min kompis varit på stan och fika:) Vi tog en frappe eller ja frappuccino på espresso house. Asså det är så himla gott! Sen gick vi lite på stan och kollade, inte så mycket mer:-)Ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments