När går du upp? Det är olika, om det är skola så ställer jag alarmet på 05.30. men då ligger jag kvar i sängen till 06.00. på helger är det olika. oftast vaknar jag vid 07.30 eller 08.00. men det blir ofta att jag ligger kvar i sängen någon timme.

Vad är det första du gör varje morgon? Precis när jag vaknar tar jag mobilen och kollar på sociala medier. det är: instagram, Facebook, bloggar och självklart Youtube.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Det är inte länge, ungefär 10 minuter.

Är frukost viktig? Ja, det tycker jag allt. jag är oftast hungrig när jag vaknar. och jag tycker ganska mycket om frukosten.

Vad äter du till frukost? Det kan variera emellan smörgås och yoghurt, jag dricker te eller oboy .

Är du morgontrött? På sätt och vis så är jag det. jag kan vakna tidigt men jag går inte upp ur sängen direkt om jag inte måste

Vad har du för alarm? Jag har en melodi som är lugn. Det är en standard på Samsung mobiler.

Hur ser en perfekt morgon ut? Jag vaknar ligger kvar i sängen i ungefär 1-1.5 timme, går upp byter om, äter frukost och sen åka ner till stallet.

Vad är det bästa med morgonen? Vakna upp och ha ny energi. och ny dag nya möjligheter.

Hur går du helt klädd på morgonen? I mysiga kläder, så som en skön hoodie och mysbyxor.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

nu kommer det saker som jag illar/ motiverar mitt liv.

Vänner: utan mina vänner vet jag inte vad jag skulle gjort. dem stöttar mig i skolan och till vardags. utan dem hade jag inte varit den personen jag är idag.

Hästar: jag äger ingen häst men jag rider hos några kompisar till mamma. vi rider en till två gånger i veckan. i stallet blir jag glad, mina tankar försvinner för det är så fridfullt i stallet.

jag skulle vilja ha en egen häst men man ska ha pengarna till det.

Youtube: ja du hörde rätt. jag blir inspererad ifrån Youtube. det kanske låter konstigt men jag kollar på insperations videor och annaat som inte är jättebra. men det är ofta sånt som jag kollar på när jag har trågikt. nackdelen med Youtube är att jag blir ganska snabbt fast vid Youtube och kan sitta och kolla på videoklipp i flera timmar.

det finns säkert mer som jag blir insperead av. men det kommer jag inte på just nu när jag skriver detta.

men jag hoppas att du har en bra dag så hörs vi //Emma

Likes

Comments

Hej på er!

är du en som gillar hösten? själv så tycker jag ganska mycket om hösten. för att den är så mysig och man kan mysa ner sig i soffan eller sängen med några tända ljus och kolla på filmer och/eller serier. Självklart finns det nackdelar med hösten. när man ska gå till bussen så regnar det, och blåser kallt.

Jag avskyr mörker så jag vill ju helst ha sommar istället, men ibland saknar jag hösten för att mysa ner sig i soffan och kolla på film.

när jag vaknar på morgonen när jag ska till skolan är det becksvart ute. det gör mig deprimerad. eftersom jag avskyr mörker om man vet att man ska gå ut, men om man ska vara inne en hel dag så går det bra.

hoppas att ni har en fortsatt bra kväll så hörs vi //Emma 

Likes

Comments

Hej!

Igår var jag hemma ifrån skolan för att jag var dunder förkyld, hade ont i halsen så jag knappt kunde svälja och jag var lite febrig.Men nu mår jag mycket bättre. eller jag har inte ont i halsen och jag har inte feber men jag är snuvig.

Min mamma och min syster Frida och en kompis till henne, åkte till stallet. Självklart ville jag följa med men jag kan ju inte göra saker eftersom jag var hemma ifrån skolan igår.

Veckan som kommer har jag ett prov som jag övade på i går och lite idag. Eftersom jag var rastlös och ville hitta på saker men jag inte kunde eller orkade och då passade jag på att plugga lite.

Om jag mår som jag gör nu på måndag då åker jag till skolan. För att förra terminen hade jag hur många giltiga frånvaron som helst, som drog ner mina betyg rätt mycket.

Nu ska jag försöka gå till skolan för att jag måste bygga upp mina betyg igen. Nu går jag i 8:an och då blir betygen lite viktigare än vad dem var i 7:an.

hoppas att du mår bra så hörs vi // Emma

Likes

Comments

Hejsan!

jag har inte skrivit inlägg här på jättelänge nu. det är dels för att jag tycker det är jobbigt att skriva på mobilen, och för att min skoldator inte har fungerat som den ska, alltså har den varit på reparering.

Det tog ungefär en vecka att få tillbaks datorn.

jag har inte några idéer på vad jag ska skriva om. min motivation har sjunkit till typ 10% av 100% för att jag inte vet vad jag ska skriva om. Jag skulle bli jätteglad om ni skriver i kommentarsfältet vad ni vill läsa om så kanske jag kan skriva om det.

detta inlägg blev inte så långt som jag hade hoppats på, men det kommer komma fler och kanske lite längre inlägg i "framtiden".

ha en fortsatt bra kväll så hörs vi

// Emma

Likes

Comments

Hej på er!I

Imorgon börjar jag skolan efter 10 veckors sommarlov. Det har gått hur snabbt som helst. jag skulle vilja ha minst 5 veckor till. Men det funkar ju inte riktigt så. 

Jag hoppas att ni har haft ett bra sommarlov,för det har jag haft. 

Det jag har gjort under sommarlovet är:

Jag har åkt till Ullared

Jag har åkt till Gamleby (camping )

Vimmerby

Skövde

Sommarjobbat

Bara varit hemma

Åkt till parkens zoo

Varit med kompisar

Badat typ 10 gånger i sjön +1 gång i havet.

Det har inte kommit så mycketinlägg på den senaste tiden. För att jag har inte haft någon inspiration att Skriva inlägg. 

Men hoppas ni har haft en underbar sommar//Emma


Likes

Comments

Hej!

Igår vaknade jag klockan 04.00. Men vi åkte inte förrens 05.20 hemifrån. Klockan var ungefär 08.30 när vi var framme vid Ullared.

Sen var det bara att gå och köpa det man skulle ha. Det första avdelningen var häst och djur tillbehör. Sendan var det klädavdelningen.

Vi åt på sportbaren, Jag tog en toast. När vi hade ätit blev det lite olika avdelningar.

Vi åkte därifrån vid kl.13.30. Och vi var hemma vid 18.30.

Hoppas att ni har en fortsatt bra dag så hörs vi.

//Emma

Likes

Comments

I torsdags så åkte jag och min familj + några vänner till oss ner till Gamleby. Där campade vi i en husvagn till lördags morgon. Men ifredags när vi var där nere i en hel dag. Åkte vi till Vimmerby. Och gick på Astrid Lindgrens värld.

Det var roligt, men samtidigt lite spännande. När vi åkte där ifrån åt vi. Sen på lördags morgon. Kom det en and som vi matade med lite bröd. Det tyckte den om. Vi började packa. Och sen checkade vi ut.

Vi badade också i havet. Det var ungefär 16 grder varmt.

Hoppas att du har en fortsatt bra dag./Emma

Likes

Comments

sorry för att det inte var kommit upp några inlägg den senaste tiden. Jag har inte vetat vad jag ska skriva och den här jag glömt bort bloggen. Men jag ska för alla lägga ut mina ett inlägg varje vecka. Men ibland kanske det kommer flera inlägg i veckan.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig kväll/Emma

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag varit i Örebro på Marieberg. Jag var med min mamma och en kompis till henne. Jag köpte ganska mycket kläder om man frågar mig. Det som jag köpte var: en skinnjacka ifrån h&m,en klänning ifrån bik bok, en kofta ifrån Flash och ett par träningsbyxor ifrån stadium.

Vi gick även in på jysk. Men där hittade jag inget som jag skulle ha. Vi gick oxå im på arkens zoo. Men vi kollade bara, vi köpte inget där heller. Den sista affären vi gick in på var Ikea. Konstigt nog hittade jag ingenting där heller. För jag brukar (nästan) alltid hitta något inne på Ikea.

Sedan åkte vi hem. Jag klippte gräset och sen gick jag en promenad på cirka 4,5 km.

( jag hittade inga bilder på kläderna som jag köpte. 😯Så det kommer inte finnas några bilder på kläderna.)

Hoppas du har en fortsatt trevlig dag. /Emma

Likes

Comments