Hej hej! Igår så såg ju jag Cinderella! Det var nog den bästa filmen jag har sett på flera år! Filmen var så "romantisk" kan man säga, och ingenting var ändrat i filmen från boken och den animerade filmen. Asså Lily James ( Cinderella )
Var som en kopia av Askungen! Jag började nästan gråta två gånger... Hehe. Innan filmen började visade bion Frost kortfilmen! Den var inte så där jätte bra.. Det handlade om att Anna fyllde år, och att Elsa var förkyld!😂 typ något sånt.

Igår så smakade jag godiset Twisslers! Det var så sjukt äckligt.. Smaka plast blandat med en svag körsbärs smak😝 usch!! Idag ska jag till min kompis Felix! Det ska bli jätte kul, för vi har inte träffats på jätte länge☺️
Aja ha en bra dag

XOXO💕

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Idag har det tydligen kommit snö... Vilket jag inte blev så glad över. Liksom snö när det nästan är April? Jag förstår inte Sveriges klimat.... Först blir det vår sen blir det vinter, sen vår och sen vinter igen❄️. Och dessutom har det lagt sig.. Just nu har jag bara lust att sova tills sommaren kommer..😒 Men andra "roliga" nyheter är att jag ska gå på bio idag! Jag ska se Cinderella men min syster (Elin), mamma och Elins kompis Ebba! Det ska bli såå kul så jag dör.. Hehe. Nu tänkte jag gå ner och läsa lite, skriver mer senare!

XOXO💕

Likes

Comments

Nu är det äntligen helg, efter en jobbig vecka i skolan. Den här dagen var så sjukt tråkig så jag förstår inte. Vi jobbade SO, Svenska, matte.. Vilket är jätte tråkigt tycker jag. Nästa vecka blir det NP i matte... Yey!😑🔫. Just nu sitter jag och läser "Harry Potter och hemligheternas kammare" den är verkligen jätte bra! Jag tror jag har sett filmen kanske 20 gånger bara för Basilisken var med 🐍... Jag älskade den.
Hoppas ni iallafall har haft en bra dag!

XOXO💕

Likes

Comments

Äntligen fredag! Den här veckan gick så sjukt fort. I skolan lär det väl inte bli något kul, förutom extra allt... För då man ju titta på Vine på skoldatorerna (Hehe). Fredagar är nog den tråkigaste dagen på veckan i skolan, bara tråkiga ämnen.... Och långa lektioner. Kanske inte ett sånt roligt blogginlägg, men jag kände bara för att skriva lite.

XOXO💕

Likes

Comments

Hej! Jag heter David och jag har nyss skaffat en blogg! Jag tänkte bara kort berätta lite om mig.Jag är 13 år
Fyller år den 5 November
Älskar att rita/teckna
Älskar katter🐈
Hatar skolan👎
Älskar att prata engelska🇬🇧
Favorit serie är American horror story🎪.


Jag ska försöka att blogga varje dag!
XOXO💕Likes

Comments