halloj igen

tyckte att det var så kul att göra inlägg så jag tänker faktiskt bjuda på ett till nu innan jag ska sova. dock så kommer jag få ladda upp samma bild igen då jag inte har någon annan i surfplattan, jag ser det så att hellre samma bild än ingen alls. tycker att det känns lite stelt om man inte lägger upp bilder. men som sagt som ni säkert såg så är det hon som brukar behandla min rygg, jag ska dit på torsdag igen för att få massage. tänkte även attjag ska bjuda ut henne då. så jag får hoppas på ett bra svar, så jag tycker att ni alla ska hålla tummarna för mig på torsdag eftermiddag/kväll.

kan även berätta att jag jobbar som takläggare så det är därför jG behöver massagen varje vecka gärna en innan helgen och även en på helgen innan man drar igång med jobbet igen. för er som testat att lägga tegeltak förstår vad jag menar med detta.
och jag antar att dom flesta förstår att detta yrke sliter ganska bra på kroppen så vissa dagar känns det inte överdrivet rockigt faktiskt om om jag ska vara ärlig.
har hållt på med detta yrket i snart tre år så all massage man kan få uppskattas gudommligt mycket.

men jag är i alla fall inte trött på mitt jobb eftersom jag verkligen älskar att jobba på höjder, så taken är helt perfekt för min del faktiskt.

nä nu ska jag ladda upp bilden sen är det dags att nana för min del, känner mig något trött just nu.
godnatt och ha en fortsatt bra kväll ni som inte ska sova ännu

Likes

Comments

hejsan!

här kommer jag med mitt första inlägg. kan berätta att dagwn har varit kanon bra. först var jag nere på thaimassagen och lämnade blommor till dom för att dom gör ett underbart bra jobb plus att dom är otroligt trevliga. sen så fick en utav tjejerna en egwn buket med blommor eftersom det är hon som alltid behandlar min rygg. super duktig tjej det där.
och dessutom är hon otroligt vacker också hehe.
dom tog kort på mig och henne så jag ska ladda upp det i detta inlägget tänkte jag.
så man har väl blivit mer än bara en kund för dom, man börjar väl mer eller mindre att bygga upp en vänskaps relation.
det känns otroligt bra.

efter det trevliga på thaimassagen så stack jag vidare till min polare som jag inte träffat på ett bra tag och det slutade faktiskt med att jag gaddade mig. har dock ingen bild ännu så den får jag visa i nått annat inlägg.

men nu sitter jag i alla fall hemma i soffan och bara tar det lugnt. ska iväg och jobba imorgon så jag måste koppla av.

Likes

Comments