Jag är här och nu!!!

Tillbaka till min lilla "nästan inte startade blogg", men nu är den officiellt startad alla nuttisar ute i världen...

Vi får se lite vad som kommer att ploppa upp, kanske jag någon gång kommer att färga håret rosa. Vem vet?
Ni kommer iallafall få vara med💕💗

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Vi strävar mot en bättre framtid, fred, “nej” till krig, alla ska få vara som de är, feminism, rättigheter…

Men ändå äter en stor mängd av människorna, Sveriges befolkning kött, är det verkligen att säga att man tycker att alla ska ha lika stora rättigheter? Djurens rättigheter? Det är okej att döda ett oskyldigt litet lamm för att det är gott, men en kattunge, det skulle aldrig någon äta, dem ska man ta väl hand om och ha som husdjur!
Vad är egentligen skillnaden mellan ett lamm, en liten bebis och en katt?
Är det verkligen att säga att man strävar mot lika stora rättigheter?


Du går in i affären, ställer dig framför charken, där ligger köttdelar av djur, som du ska äta. Någon som tagit sin tid, för att döda ett oskyldigt litet djur, hur kan man ha hjärta till att göra något sådant?
Vi blir rädda av tanken på “mördare”, men är man inte en “mördare” eller "medhjälpare", om man dödar ett djur, eller äter ett djur?
Är det verkligen detta som vi människor kallar för en bättre framtid?

En del av oss tycker att det är självklart att äta djuren, men lever vi inte i framtiden, var det inte så att kvinnorna inte hade rösträtt förän 1921, vilket kvinnorna tyckte och tycker var väldigt konstigt.. Att männen var själviska, men är vi inte lika själviska om vi inte tänker på djuren, om vi bara tänker på oss?

Du måste respektera mitt val om att äta kött”, man ska respektera varandras val, det är klart”. Men vad hade djuret för val?

Likes

CommentsHej, tjena, hola, tjabba, hallu, det finns miljontals sätt att säga “hej” på, men varje gång man har sagt något av det känns det bara som man skulle sagt något annat eller att man lät som värsta målbrotts människan, antingen för ljust eller för mörkt..

Ahja, tjenis penis iallafall, det är jag som är daunssonsläckerhet, eller Lovisa Elisabeth Daun i andra ord.
Blir riktigt inspirerad av andra, hälsa och fitness såklart, jag blir även sjukt inspirerad av fashion.. Dock känner jag mig oftast som värsta onytttiga fettklumpen, men när jag känner mig som värsta "fettklumpen"blir typ andra irriterade, för de tycker jag är pinnsmal, åh då är det tydligen inte okej...
Ta lite mer choklad, det behöver du, what a fudge!!!
Iallafall välkommen till mina läckerheter!

Pöss åh köss på era fina kroppar!!❤❤


Likes

Comments