​Behöver du datorreparation i Göteborg? Har din bärbar, dator gått sönder eller börjat krångla? Vi kan åtgärda ett flertal problem på bärbara och stationära datorer, finns inte problemet med på listan så kan vi felsöka datorn och återkomma med kostnadsförslag på vad som behöver göras för att laga den.

På grund av relativt lågt pris på bärbara datorer väljer många att köpa en ny dator redan efter 2-3 års användning. Vi rekommenderar våra kunder att komma med sina datorer till oss för en snabb kostnadsfri undersökning.

Datorservice för företag eller privatpersoner i Göteborg (datorreparation göteborg)

Vi reparerar alla typer av datorer av alla märken. Både stationära och bärbara PC eller Mac datorer, oavsett om det är hårdvaru- eller mjukproblem.

Vi utför allt inom datorreparationer och har de flesta reservdelarna hemma i lager. Annars kan vi ordna det mesta direkt från våra underleverantörer i USA, Japan, Tyskland, Storbritannien.

Vi reparerar datorer och hårdvara med fysiska skador. Nedan följer exempel på skador vi fixar:

– Glappkontakt, knappar och kontakter med glapp
– Sprucken eller trasiga skärm
– Överhettningsskador, som kan orsakas av ej fungerande kylsystem
– Vattenskador, eller andra skador orsakade av vätska

Vanligtvis tar reparationen endast 1-3 dagar. Du behöver inte vara rädd för att förlora någon information, då vi innan påbörjad reparation alltid utför en säkerhetskopia av din hårddisk.

Likes

Comments