Header

Woho kan äntligen blogga igen !

Telefonen jag hade var kaos och samma med min dator... men nu har jag köpt mig en ny mobil, Iphone 8. Men gissa vad ?fick den igår och måste lämna in den idag pågrund av problem med mobilen. Så yes fick vänta tre dagar att få den för den fanns ej i guld och nu så måste jag vänta en hel vecka på att få den igen . Yeii

Och idag är jag hemma med min bebis eftersom han spydde igår natt och har världens jobbigaste hosta, min stackare!💔 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Öh.... Som vanligt har jag varit så jävla trött varje morgon för att jag lägger mig så sent!

Men kan inte somna...

Nu så väcks jag varje dag av min prins som lägger sin hand på mitt ansikte och säger mamma, mamma tills jag vaknar. Han pekar mot vardagsrummet och då vet jag att det är dags att gå upp! Han brukar annars alltid smyga iväg från rummet utan att jag märker för att sedan gå och banka på min mammas dörr för att väcka henne haha! Så lojal låter mig sova men inte sin mormor haha!

Nu så kan han inte gå utan ligger hela dagen... han pekar på det han vill ha och vart han vill ligga. Han är mest i sovrummet eller i vardagsrummet. Han föredrar att inte flytta på sig eftersom han har så ont, men idag började han att lyfta sig lite så det är ett jätte bra tecken. Hoppas han blir bra snart.

Var tvungen att gå ut idag för att få saker gjorda men fick gå med hjärtat i handen. Nathanyel skrek och skrek av smärta och rädsla för att han såg att jag skulle ut. Han är så smart, han tittar alltid på mina kläder och hur jag är fixad i ansiktet för då fattar han att mamma ska ut! Jag bestämde mig tillslut att inte gå men då somnade han och tog tag i mitt ansikte och pussa mig och sa chao mamma (hejdå mamma) och sedan somna. smälter. Jag tog snabbt mina saker gav honom en stor puss och gick snabbt för att få det gjort för att inte behöva tänka på det mer. Jag vill ju bara vara hemma med honom och inte lämna honom en enda sekund men det var något jag behövde göra och nu är det klart så inget mer tills han blir bättre hoppas jag.

Likes

Comments

Nathanyel somnade för en stund sen... Han har börjat att bli uttråkad och förstår honom. Är så arg på mig själv ! Att se hur han ligger hela dagen och knappt rör sig för att han har så ont, det gör ont.

Nathanyel är en tvååring med så mycket energi att det tar aldrig slut. Han springer runt hela dagarna och leker och hittar på nya saker hela tiden. Han är väldigt busig och bestämd så det rätt svårt att hålla honom still i en sekund. Har dock alltid bortskämt honom men är också väldigt bestämd och nej betyder nej. Så att se min pojke som är på g 24/7 till att bara ligga hela dagen är så otroligt smärtsamt att se. Är så stolt att se att han ändå alltid har ett leende på läpparna och så stark! Han vet att han har skadat sig så han är extra försiktig och leker med det han kan leka med. Hoppas och ber bara att det läker sig snabbt.

Jag som är så på Nathanyel hela tiden för att han inte ska skada sig, till och med överdrivet beskyddande. Och så hände det ändå! Men måste vara mer på nu så att det inte händer igen. Han kommer självklart ramla och slå sig flera gånger han är ju ett barn som gillar att springa och leka med allt, plus älskar det förbjudna. Men att ramla är en sak och man får lika ont i hjärtat men till ett litet sår till en spricka är en stor grej för mig. Vill fortfarande inte acceptera det. När han var 1 så fick han en spricka i benet för att han tog ipaden och tappa den på sitt ben, som sagt han såg vart den var gömd och han tog den. Han är så smart och ser verkligen allt haha. Andra sprickan han får nu. Så kommer gå runt och vara extra nojig med allt han leker med nu framöver. Som föräldrar så är detta dom hemska delarna i att vara förälder att se sina barn ledsna och skadade, gud det får mig att vilja dö inombords. Man ber att allt hemskt händer en och inte ens barn. Du är så älskad min lilla pojke. Ber att du blir bra snart.

Min Nata.

Likes

Comments

Igår var det ingen rolig dag.

Är så otroligt ledsen och känner mig helt värdelös. Nathanyel ramlade från stolen igår, det slutade med en spricka i axeln. Vi åkte in runt 16 tiden och kom hem runt 22. Han kan inte ens röra sig, han kommer vara så i tre veckor. Så hemskt att se honom så här ! Han kan verkligen inte göra något alls bara ligga ner för att han har så ont så man kan inte röra honom så mycket. Ja, så är sjukt arg på själv och gråter typ hela tiden när jag ser honom bara ligga där. Han är så stark och vill göra allt själv ändå även ifall han har så ont. Så nu är det bara att vara hemma med min lilla ängel och ta det lugnt och bara mysa ihop.

Bilder från Fredags när vi gjorde lite pussel med Payel och Alexandra.


Likes

Comments

Min lilla köttbulle håller på att ta sig ett bad. Var tvungen att väcka honom för att han somna runt klockan tre så han fick sova en timme bara för annars har han jätte svårt att somna på kvällen. Igår lämnade hans pappa honom runt 16 tiden och han sov.. Gissa när han somnade, klockan 02.00 på natten det var helt omöjligt att få honom att somna så ja haha idag blir det de vanliga att somna tidigt så han sover sina vanliga tider igen.

Igår så hade min mamma sina vänner på besök och min bästa syster Ester kom också, så det var mys. Tog dock inga bilder bara njöt av fina sällskapet. Idag så kommer min kusin och sover över så det blir mys. Vi har varit så sega idag och inte gjort något alls så imorgon blir det att städa och röra på sig. Imorgon får vi också besök av några vänner, så mamma ska nog baka paj så är taggad.

Likes

Comments

En till dag blir det utan min köttbulle... Ont i hjärtat men imorgon ses vi igen. Så konstigt när han inte är här, mitt hjärta känns tom. Men han myser med sin pappa så det är bra imorgon är det min tur, längtar.

Har iallafall min skumma lillebror som springer runt i huset med sin bästa kompis. Dom filmar sig själva och gör skumma röster till hahahha dör, kärlek till dom.

Har haft film maraton! Har sett på två styckena och nu ska jag se en till. Först blev det..

Thelma

Bright

Och nu ska jag se Mother

Likes

Comments