Vikten..... Livet....

Som sagt har ju min kropp inte mått så bra ett bra tag. September förra året bestämde jag mig för att ta tag i mitt liv började med träning och spinning. Då vägde jag 86 kg , otroligt mycket för mig !!!

Jag lyckades gå ner till 70 kg , alltså gå ner 16 kg........ men sen i maj , juni hände det något ..... läkarna har inte svar de tror jag har stressat kroppen med att äta för lite kalorier då jag gick ner i vikt men det stämmer inte riktigt helt och hållet ......... Så poff nu har jag lyckats gå upp 7 kg och får panik, men nu har jag tagit i med hårdhandskarna.

Varje dag för jag dagbok på vad jag äter , så jag ser var jag gör fel och hjälp får jag , plus börjat träna men ska inte gå så fullt ut som jag gjorde när jag började i September, och jag börjar må bättre , dricker frön för att dämpa hungern och ja det hjälper ....................... jag ska ner under 70 innan nästa år det är mitt mål.

Nu börjar man snart jobba och där bakar vi mycket gott och fikar mycket så det kommer att bli en prövning bara att stå på sig och inse att min kropp klara inte av det om jag tar den där bullen !!!!!!!!!

Tur att jag har såna fina vänner och familjer som stöttar mig och hjälper mig nu :)

NU BÖRJAR VI OM OCH LÄR OSS ATT ANDAS EMELLAN!

Jag har blivit utmanad med att göra armhävningar i 22 dagar , 22st per gång.

Det är för PTSD veteraner............ Jag kan säga så här att det är inte min starka sida och ja jag gör det på knäna går lika bra inne på dag 4 , ska göra dem i kväll och filmat varje gång ( men lägger bara upp när jag ser cool ut !!!! )

Sen är jag inte mer än en människa som älskar godsaker och det finns ett ställe i Eskilstuna som heter Slagsta glass och ja de gör sveriges godaste mjukglass ................... enligt mig! Jordgubb snäckan är bara mumms, lakrits snäckan bredvid inte så dum den heller!!!!!!!!!

  • Träning
  • 37 visningar

Gillar

Kommentarer