Va fan.....

Jag och min man köper alltid en julklapp ihop och i år blev det 2 st Google nest mini. De senaste , bara får befogenhet.  Men himla bra man kan göra inköpslista och hamnar på bådas mobiler , slippa skriva upp och alltid glömma . Sen när barnen tar den sista mjölken och glömet meddela det så kan det bara tala om det i Google direkt så ser vi.
Sen kan man ha som radio i köket eller höra nyheter, väder så slipper man kolla hela tiden.
Vi har en nu i köket och en i sovrummet som styr Chromecast.  slippa leta upp och streama så gör den det automatiskt. Sen finns det så mycket mer man kan ha den till men har inte kommit så lång än.
Vi ska skaffa och ha uppe för barnen så kan man säga till när maten är klar eller om de vill ha reda på saker som när gympa eller någon aktivitet.
Lite häftigt tycker jag ❤

Men i dag har det bara varit skit ..... Vakna halv 4 av att jag kunde inte använda vänster arm .... Känns som jag har haft kramp inatt från höften enda upp i axeln. Läkarna ska ringa mig på måndag men är lite orolig,  har det inte släppt imorgon så blir det jourläkaren 😔 så trött på all skit nu och bara för jag satt och tänkte hur man kunde träna överkroppen så händer detta.... och inget jobb i helgen heller.... VA FAN ...
ursäkta språket men är så det känns....

Sitter i soffan och ser på serien Blindspot på Viaplay,  så bra ! Tjej med tatueringar dyker upp och mins ingenting och FBI försöker hjälpa henne och de leder till massa brott under vägen.

Nu blir det snart läggdags och hoppas det har släppt imorgon..... ❤🙏

Gillar

Kommentarer