Typiskt

Alltså det är la typiskt, i tisdags så skulle jag till rehab och trycka ut mina knutor i min axel ... nä då var hon sjuk som man inte kan hjälpa men jag fick en ny tid den 5 februari.... Så långt tills dess. Fast jag skulle ringa om jag fick ondare och det värker mer på natten nu , men vi får la se.
Jag är ledig idag och imorgon och då har jag åkt på en hosta och snuva ! vad är detta nu får la det fan räcka , ändå har jag tagit ingefära och citron varje dag..... varför detta nedsatta immunförsvar?
Men jag ska jobba helgen så är det bara.
Jag hittade mig en sån fin bordslampa att ha i min läshörna på Hemtex och den är i sandsten så himla fräck. Den lyser så mysigt 😍
Jag gjorde min egna kyckling sallad igår med grillad kyckling och så räckte det idag med. Inte dumt alls och nyttigt. Jag har hållt mig med kosten och ska bli spännande på måndag vad vågen står på.
Sen fick jag hem så snygga skor från bestsecret . Från mia&jo. väldigt snygga skor från det märket. Nu blir det Sveriges mästerkock och mys . Jag hoppas denna skit hosta är borta imorgon.
💛💛💛

  • 95 visningar

Gillar

Kommentarer