Sista veckan!

Då var man inne på sin sista vecka på semestern !!!!

Men jag ser faktiskt emot att börja jobba igen ny krafter och nya mål :)

I en och en halv vecka har vi vart i stora staden Eskilstuna, jag älskar den staden .... men samtidigt är det skönt att få komma hem också.

Det finns en antik affär bara runt hörnet där vi bodde , har handlat av dem förut, jag har vart på jakt efter en kanna med fat länge nu så hittades den äntligen och fick den bara för 250 kr , inget stämpel och jag tror inte den har någon värde i sig men så fin ! Jag har planer för den så bara hitta resten nu :)

Sen har jag länge velat åka till ett ställe som heter Presentboden som ligger i Torshälla, där finns en tjej som gör så otroligt fina drömfångare och även gör efter önskemål, hon har en webb butik men jag ville se dem på riktigt först och även träffa henne , jag var helt salig där inne och hade svårt att bestämma mig men så hittade vi denna , så kär är jag så kommer nog köpa lite mera vill ha en liten också :)

Sen som vanligt gick vi ner på en shopping tur nere i stan och hittade dessa underbara skor på rean , ja då kan man inte låta bli :) Härliga att gå i med ....... blev lite kläder och annat till barnen.

Sen innan vi åkte till Eskilstuna var vi en hel dag på high caparall med barnen , man är helt färdig när man har gått där en hel dag sen sitta åka därifrån till Eskilstuna och sen dan efter gick vi en halv dag på Malmköpings marknad, så mycket folk har vart där förut och så mycket saker men hittade inget speciellt.

Nu ska jag bara njuta av min sista semester och få läst lite böcker har inte hunnit med det och fick ju ytterligare 40 böcker med mig hem från dem vi bodde hos :) Men jag har en liten mini resa att planera i november åker jag och en väninna till Grekland, athen :) Min mamma bor där nere sen ca 2,5 år tillbaka så vi har gratis boende. Hon hyr ut en 2 till de som vill komma till Grekland och inte dyrt alls att hyra den heller och fin lägenhet med , så vi behövde bara betala flygbiljett :)

Men självklart så har jag läst tre böcker nu !!!!

Skuggor ur det förflutna av Lucy Clark, en sån här som man kan kalla tant snusk men ibland behöver man bara läsa en sån för att flyta in i en historia utan att tänka och bara drömma. En kvinna börjar jobba på ett sjukhus så visar sig att chefen är hennes exmake som hon trodde ha varit död i flera år, så utvecklar sig historien kring detta, och ja jag tyckte den va bra så den fick 5 av 5.

Systerskap av Katerina Janouch del 2 i Cecilia lund serien. Den fortsätter samma still som i ettan och intriger och spänning och vardags liv för en barnmorska. Nu ska hon skiljas och försöka sälja deras hem och hennes syskon barn försvinner. Så 4 av 5 av mig

Disclaimer av Renee Knight. Den blev utvald i denna månades bokcirkel bok. Den lät väldigt bra så jag tänkte mm en bok att bara njuta av och folk skrev hur bra den var. Vilken besvikelse! Handlar om en kvinna som börjar läsa en bok som bara låg så där på hennes nattduksbord, och den handlar om hennes liv om en mörk hemlig het som hände flera år tillbaka och så blir det en massa liv om detta. Men tyvärr var detta ingen bok för mig . 2 av 5 :(


  • Böcker
  • 29 visningar

Gillar

Kommentarer