Nu får det vara bra!

Nu få det vara bra ............. jag har inte varit så aktiv för här har det hänt saker ..... För två veckor sen åkte jag till NÄL för jag hade fått en kallelse till infektions mottagningen. Varför visste jag inte och de jag frågade trodde bara att det var en återkontroll , eftersom jag har vart där och tagit prover som visat ok så jag fundersam, men jag åkte dit. Det visade sig att jag skulle göra en lumbalpunktion heter det, att det tar prov på rygg vätskan tömmer i lite rör . Sen fick man inte lyfta tungt och får huvudvärk den dan . Men va bra jag som skulle jobba kväll , de kunde informerat mig om detta. Men tog provet , läkaren sticker in en nål i ryggen och tömmer på vätskan.....!!!!!!!!

Måndagen mådde jag ganska oki , lite tung i huvudet . Men på tisdagen kom jag knappt upp ur sängen , jag låg och grät för det kändes som mitt huvud skulle explodera... Ringde min man , för jag var nära att ringa ambulansen, men med lite kaffe och tabletter så lättade det lite men kunde bara ligga raklång och utan kudde bara stirra upp i taket. På onsdagen var det likadant grät av värken , ringde in till näl men enligt dem kunde det bli så här och vi skulle ha is i magen och avvakta till fredagen, men min man fick stanna hemma och ta hand om barnen och ge mig vätska via sugrör , kunde knappt röra mig , stirra upp i det jävla taket. Fredag kom fortfarande dålig ringde in igen men de ville avvakta igen över helgen ....... allvarligt skit rent ut sagt men jag orkade inte med något.

Men som tur va vände det på helgen och sen på onsdagen förra vecka kunde jag röra mig utan huvudvärk så 1,5 vecka ligga till sängs. Så detta kommer jag aldrig göra om igen.,,,,, Min man fick duschat mig och hjälpte mig , så tacksam <3 Men mitt hår , jag såg ut som ett troll i huvudet . Var rädd att det var så förstört för det var ju bara att tvätta så snabbt för jag fick sån huvudvärk och kunde inte borsta det heller , men med mycket inpackning och olapex så nu är det normalt igen .......

Så en tråkig start på året men nu ska vi träna inför spinning tävlingen!!!!! Vårat lag kom ju delat andra plats och vi kanske kan vinna i år !!!!!!! Så efter alla sjukdomar , sjukskrivningar och allt skit så nu ska vi få upp konditionen igen. Fast de har ändrat iår att det bara är 12 timmar nu istället för 24 timmar .... lite tråkigt dock.

Sen hade jag och min man köpt en air fryer , till oss i julklapp. Den kom på posten vi packa upp och testade den, hm den började låta jätte konstigt . Skicka tillbaka , men fick en ny och jag är så nöjd så nu ska vi ha kul med den . Man kan baka i den och även göra kött så här blir det experiment.

Så efter dett ska vi vara tacksama och ta hand om varandra och nu ska vi köra igång med jobb imorgon och sen gymmet för att se hur min kropp funkar , jag var på yoga idag och det är väldigt ro givande och kroppen mår bättre .

NU HAR VI SKOJ OCH LE , TA HAND OM ER

  • Träning
  • 233 visningar

Gillar

Kommentarer