Nostalgi och positiv !

Nu när jag har fått reagerat av mig och fått ur mig det jag kände i förra inlägget så känns det bättre. Fick även säga som det va på ett möte så nu är jag lite lugn.

Men det finns såna i min närhet som har det svårt men sen även får börja om på nytt efter en tufft 2017 , jag har lovet att ställa upp så fort min hjälp behövs. Där kan man se hur en människa kan sätta rädsla i en fast inte medvetet . Ny start , nya mål .

Jag har funderat att gå någon stans med att få rensa bort det negativa energin i min kropp och införa lite glad energi , mera ork och vilja , men hitta en bra till hjälp är svårt.

I dag var jag iväg till en sjukgymnast och gjorde lite laser behandling mot min onda punkt i ryggen . Men vad det pirrar i min arm just nu så nytta gjorde det allt , ska göra det ett par gånger för att hjälpa till med läkningen. Så förhoppningsvis kanske vi kan sluta med dessa tabletter och även börja träna ordentligt. Ser ljust ut ÄNTLIGEN även om jag har ont just nu!

Jag cyklade till jobbet i måndags , herregud vilken dålig kondis man har. Orkade knappt cykla upp för en kort backe. Men det är inte så konstigt , knappt rört mig på dessa 7 månader jag har varit sjukskriven. Men jag gjorde 12 km på 53 minuter. Så nu har vi något att slå.

Jag är med i go kvälls bokcirkel på fb. För att veta lite vad jag tycker under de läs schema man har , så hittade jag en sån häftig antecknings bok med första boken i serien om Kitty , detektiven. Jag älskade dem böckerna när jag var lite, hade en hel del och de görs än idag. Jag har även den första delen i den serien med samma omslag som på antecknings boken. Så jag blev lite nostalgisk . Men nu väntar man bara på att de ska ge ut vilken bok vi ska läsa , den första detta året i den cirkeln.

Jag är även med i en annan bokcirkel, men jag väntar på att den boken ska komma med posten.

Jag är ledig idag och imorgon, men satt upp mig på extra jobb imorgon , men tror jag inte behövs. Sen var jag rädd att jag var tvungen att ta bort mitt pass nu på måndag , har fått en tid till infektions kliniken på näl och varför vet jag inte och har inte hört något heller så nu blir jag nyfiken på vad de vill !!! Men jag hade tur att en ville byta så jag kunde jobba kväll istället. Skönt, jag ska försöka jobba mina pass en hel månad , utan sjukdomar eller vab.................

Hade vart skoj och sen har jag fått energi till att ta extra pass med , ja vet att man måste tänka på att ta det lugnt så då planerar man sina extra pass bra , men än så länge har jag inte fått något när jag har önskat.

Nu är det dags för lite middag till mina små och stora troll !!!!!!!

Njut av kvällen och tänk på att lyssna till din inre röst ocg våga säga ifrån och tänk positiva tankar!!!

Gillar

Kommentarer