Nervös !!!!!!!!!

Nu drar det ihop sig , imorgon sitter jag på tåget till Eskilstuna och sen på söndag går flyget till Aten ....... Jag är väldigt nervös för jag flög för typ 2 år sedan första gången så nu är det andra gången jag flyger iväg , men denna gång ska jag stanna en hel vecka, jag är så tacksam och sån fin 35 års present att få träffa min mamma <3

Fyller år på tisdag och då ska vi gå ut och äta på ett ställe som hade fått bra betyg , enligt min mamma och vi kommer att vandra i Akropolis . Det kommer även bli mycket vandring och se staden i lugn och ro . Jag var ju bara där i tre dagar sist och man han inte med så mycket då.

Jag fick ytterligare fin present av min man som jag ska ha på mig när vi går ut och äter , en topp ifrån desigual, den är så fin och ska även se om jag kan hitta lite fin byxor att ha till !

Så nu har jag fått tillräckligt av honom en resa och denna fina topp.

Jag fick så fina blommor av min man på alla hjärtans dar med så lite bortskämd är man ...........'

Nu har mina barn varit sjuka i 2 veckor nästan men nu är det klart tror jag , de tjafsar och bråkar som bröder så ja de är friska nu :p

Nä ska kolla igenom , och jag hoppas att vi får hämta en annan rolig sak idag men ser lite mörkt ut , så jag får inte prova den förrns jag kommer hem igen ( En ny bil ).

Ha en underbar helg och ta hand om varandra ......

Gillar

Kommentarer