Mycket jobb och träning

Mycket jobb nu i många dar , både på mitt nya och sen hjälpt min man på hans jobb , men idag har jag en ledig dag och känns lite konstigt. Trivs fortfarande jätte bra på mitt nya jobba , gått en månad nu.

Sen har det gym jag går på startat en ny utmaning i juni månad att få ihop 15000 moves innan månaden är slut och den har jag hackat på. Räknat ut att man behöver 500 moves varje dag. Och jag har jobbat i kapp där med så jag får vila idag , gjort mitt träningspass i 4 dagar nu och är mör . Mitt pass ger nästan 500 så jag behöver bara göra lite extra . Men vilken träningsvärk jag har................... Men blir nog bra och nu har jag kommit i gång äntligen. Fast har lite ångest att jag inte kan komma till gymmet idag , men man måste också ta det lugnt. Min minsta har fotbolls träning idag så det är viktigare ! Tränar på ett så underbart gym på allsports . Man får så bra hjälp och underbar personal . Trivs så bra . Ska försöka sen komma igång med spinningen igen men tänkte göra detta först så jag inte gör för mycket igen och går in i väggen.

I går åt jag frukost på gymmet och sen körde lite morgon träning innan jobbet och så härligt.

Sen är jag en tjej som älskat tv spel och dator spel. Och min man har skämt bort mig med den nya nitendo switch , och har fått det nya zelda spelet till. Så roligt det är . Men jag är sån att jag kan inte sitta i flera timmar som alla utan någon timme i taget ocj jag inte lyckas lösa något. Men ja sån tjej är jag och i början så skämdes jag att jag var en spelande tjej men nu med åldern så varför? Vi alla har våra egna intressen och jag älskar att läsa och spela spel så är det men skulle aldrig låta det gå ut över något annat. Bara när jag har tid så spelar jag . Men barnen blev glada med !Jag får la försöka tvätta lite idag då och njuta av lite ledigt , har en bok som jag vill ha läst ut med så ska väl passa på.

Och umgås med min minsting sen efter sommar lovet börjar han i förskolan så jag kommer inte ha han hemma så mycket längre till. I går gav vi fröknan på dagis en avsked present för deras fantastiska jobb med båda av mina yngsta pojkar . Haft dem i så många år och de har alla vara fantastiska och duktiga med sitt jobb så vi tyckte de behövde uppmuntras med 💙

Ha en fin Tisdag och försök ta det lugnt !

  • 120 visningar

Gillar

Kommentarer