Mycket jobb!!!

Veckorna bara rusar iväg , jobbat en hel del och nu är jag hemma och även med hostig barn , mellersta ont i halsen och hostig. Idag har jag ingen bil :( Mannen har den till jobbet och jag orkade inte köra han idag. Men vi ska kanske titta på en bil till helgen men vad det blir vet vi inte , jag har hittat 2 stycken som jag vill åka och titta på men bara hoppas att de inte blir sålda bara !!!!!!!!! För jag kan inte åka tidigare och titta det som är problemet........

Men jag fick hem så sköna byxor från Just Eve, skinnimitation , men så sköna , kanske lite för stora !!!!! Och ja beställda från bestsecret , alltså fattar inte hur man kan bli så kär från en shopping ställe !!! Ja ett beroende fast inte för stora summer dock.

Var på en utbildning via jobbet igår om heltidsmått, väldigt intressant , att alla har chans att jobba 100% om de vill och få bra schema med mera. Jag jobbar inom äldrevården som undersköterska, jag tycker det är bra att man kan få den möjligheten att få jobba 100% , men då hoppa man på ju att man får bra schema osv. Vi kör redan så på jobbet och har man tid över så får man resurspass och går in och täcker på de andra avdelningarna och för oss funkar det och sen är det bara skoj att vara på andra ställen ....... även täcka på sin hem avdelning om det är så. Men detta funkar tydligen inte överallt , men ja man kan säga och tycka vad man vill och visst allt funkar inte bra men just detta gör men vi får se hur detta blir !!!!

Men jag fick för första gången köra till sånt och ha passagerare som inte är min familj och det gick ju bra !!!!!! Skoj tycker jag eller så är det för att man tycker det i början !!!!!!!

Ledig till helgen som kommer och jag hoppas att jag får hitta en bil plus lite annat skoj , vi får se , vi får se!!!!!!!

MM våffeldagen var ju i måndags och ja man firar det med våfflor och blåbärssylt, grädde och färska jordgubbar , himmelriket !!!!!

Gillar

Kommentarer