Marknadsföring?

Som jag har skrivit förr så har min man ett eget företag med två andra killar, och jag har funderat på hur de ska kunna breda ut sig lite i världen. De har som jag anser en snygg hemsida som kan bli bättre , för vi gillar ju snygga hemsidor om ett företag och det är lätt att hitta på efter det man söker.

Man kan också marknadsföra sig fysiskt med och jag har hittat en jätte fin sida om olika produkter man kan använda sig av på Easytryck.se , och där hittar man allt möjligt roligt att skaffa sig till att marknadsföra sitt företag eller blogg ut till världen.

Visitkort är bra sätt och det kan man lägga lite här och var , lätt att ha med sig, och jag hittade så snygga visitkort på sidan, syns gör dem med !

Sen kan man även också skaffa T- shirt, att dela ut till dem som kommer tillexempel lastbils chaufförer eller budbärare med sitt företags namn på , folk gillar gratis saker 😄 Finns i flera färger och modeller att välja på ! Jag gillade den som finns på bild.

Sen har vi pennor , det har nästan alla företag och sånt är det lätt att plocka på sig och även ge till folk som kommer och besöker en, jag hittade så snygga pennor i rosa... Inte för att min man hade gillat den färgen men som tur var kan man välja andra färger på dem och även välja andra modeller på dem med.

Men tillbaka till att få ut sitt företag på nätet så såg jag även att Esytryck kunde hjälpa till med att få till en snygg design på sin logotyp eller namn så att det blir riktigt snyggt eller bara ge en idéer på hur det kan bli snyggt så att man syns. Man fastnar väldigt lätt när man ser snygga loggor.

Ju mer jag kollar runt och försöker hitta bra produkter till min man så ju mer tänker jag på hur häftigt det hade vart med såna rosa pennor med min bloggs namn på !!!!! Man kan ju faktiskt marknadsföra sig om man har en blogg på nätet via detta sätt med och som jag skrev lite högre upp .... Vem älskar inte få gratis saker !!!!!! Sen är det aldrig fel heller att ge lite tips till andra om det man gör som lite gratis tips på sin hemsida, för då kanske folk blir mer intresserade, eller lägger upp filmklipp på vissa saker man gör, det blir allt mera populärt.


Gillar

Kommentarer