Man kan om man vill !

Skrivit det förut och ballat ur igen, vad är vitsen? Jo jag vill förändra min kropp , jag börjar men sen är det precis som jag blir så anti ! Gör tvärtom istället..... Jag har haft en period som livet bara rusat förbi. Sommaren bara försvann fast haft en kanon semester. 18 års kalas. Badat , gjort saker med barnen . De har åkt iväg med farmor och farfar till skara sommarland och High caparal , skönt med egen tid och planering av fest.

Denna sommar har jag bara varit , men vart lite saker runt och kring min man som ska börja med medicin via dropp ett par timmar på sjukhus för sin rygg och han har haft kassa lever värden osv, men nu äntligen så kanske på torsdag nästa vecka ska han börja och hoppas den hjälper. Oro för det , och när jag är lite nere tappar jag lätt fokus , äter fel orkar inte träna mm .

Men nu när allt är bättre , eller ska bli bra hur hittar man tillbaka till energin och viljan att starta om ? Jag vill inte må så här eller vara sån här , väger för mycket , äter för mycket , vill ha massa gott hela tiden. Men nu är min plan att på Måndag den 2 September ta tag i mig själv , jag har gjort det förr och kan fan göra det igen , men är så rädd att tappa denna fokus.

Det är fyra månader kvar på detta året , kan jag tappa 10 kg innan nästa år, och att på lördagar är min gotte dag ? Ja det kan jag men jag ska göra det med! Så sista december ska jag ha gått ner till 70 kg!

Sen kommer det hända saker , på tisdag ska jag och min son plus farfar och min man ta sån förarkurs, så vi kan övningsköra. Har bokat vecka 8, 9 nästa år i Säffle intensiv kurs, uppkörning och teori är redan bokad. Så jag kan få detta körkort.. Tänk sen att kunna köra till jobbet och kommer hem skaplig tid , kunna åka in och shoppa mm utan att ha någon som kör ! Köra barnen till saker. Kommer att underlätta för oss. Så kommer att se fram emot detta , en semester med körning :)

Sen så hittade jag en rea på Thomas sabos berlocker i en smyckes affär , hittade två så snygga till mitt armband jag fick i mors dag present som jag köpte i sommras.

Jag har även äntligen köpt mig en sån fönsterputs från kärcher , så snabbt man kan tvätta fönsterna nu , velat köpa en länge. Smidig och enkel ! Perfekt.

Givetvis har jag hunnit läsa mycket under min semester totalt 14 st böcker !!! Men mer om det en annan gång.

I dag ska jag jobba kväll och får ta det lugnt, klant Maja som jag är, skulle dra fram min stol i bilen och mannen bromsade samtidigt så jag flög fram och smällde i höger knä i handskfacket, blir bättre för varje dag men vissa rörelser känns det som det fastnar men misstänker att den är lite svullen än. Men jobbar ikväll och imorgon bitti sen ledig helgen så får ta det vackert.

Men nu kommer jag hålla mig mer uppdaterad på bloggen om både vikt och allt som nu händer och jag hoppas ni har det bra idag och ta det lugnt !

Gillar

Kommentarer