Klassikern!

Oj då som det blev, jag har anmält mig till något som heter Ica-klassikern!

Under ett år ska man göra olika etapper som första nu är att man gör Lidingöloppet fast i sin egne takt , så ska göra 30 km på 42 dagar. Man får använda löparbandet, springa, gå eller använda rullstol. Så lite mindre än 1 km per dag det borde man klara hur bra som helst. Det kostade 50 kr bara i anmälningsavgift på ett år!

Etapp 2 är i Januari och då ska man göra Vasaloppet, 90 km på 6 veckor i sin takt. Med stavgång 30 min = 3 km, Crosstrainer/Stakmaskin 30 min = 5 km eller skridskor/inlines med stavar 30 min = 5 km så det är bara att välja vad man ska göra.

Etapp 3 är vätternrundan som är i April och etapp 4 är vansbrosimningen som är i juli. Men det har inte lagt upp än va man ska gör för något på de 2 sista än.

Så nu har jag något att kämpa för där !!! Körde WT igår igen och körde fullt ut men rodden ansträngde jag mig så på att jag fick en host attack , men det känns nu att kroppen har vant sig med denna sorts träning idag har jag ingen träningsvärk alls men är trött i musklerna :)

Synd att det bara är söndag kvar sen slut , jag insett att jag behöver sån här träning att någon pressar mig för när jag kör mitt eget pass så finns det ingen där så då kör jag inte fullt ut alltid lite synd :)

Imorgon är det kombi pass igen och det var skoj 20 min spinning, 20 min med maskiner och sista 20 min mage och rygg träning. Sen ska vi in till torp och försöka få tag på skor till 2 av pojkarna och hoppas på inte för mycket folk.

Jag önskar er en go fredag och njut av stunden <3

  • Träning
  • 22 visningar

Gillar

Kommentarer