Jätte trevlig helg

Vi har haft en jätte fin helg med god mat och mycket mys. Vi åkte till hotell Hehrne i lördags och fick 3 rätters . Via smartbox,  och barnen fick barn meny med glass. Till förrätt åt vi grön puré ärtsoppa med bacon bitar och någon vinegrett över och den var himmelsk god. Huvudrätt var lax med färska blåmusslor och potatis till.... Så god! och efterätt var choklad kaka med kokos grädde och mango sorbe med knäck sås .... jag satt i himmlen 😍 men jag var så mätt . Till detta fick vi 2 glas vitt var som var väldig god. Sen tog jag mig en drink som hette flädercollins och den var supergod. Barnen fick lösgodis på detta med. Så trevlig personal. Det var så med att ett film team var där och skulle ha avslutningsfest så matsalen var bokat men de hade gjort jätte mysigt för oss på ett annat ställe.  Jag kände inte igen någon och de pratade både engelska , franska och finska så vet ej. Men trevliga var dem.
Sen var tyvärr rummet lite sunkig men de håller på att renovera så kanske blir bättre.
Sen på söndag åkte vi in till Vänersborg och gick en liten promenad och kollade på naturen .
En helg att bara vara på.
Sen har jag lyckat med mina mål 😍 väger 78.1 och målet var 78.3 ... Sen ska jag fortfarande inte väga mig för sista dan på mensen så Kroppen är inte i balans än. Jag har nästan druckit mina 2 liter vatten varje dag. 🤗
Jag har jobbkväll att se fram emot idag o h sen imorgon är det jobbdag med apt. Sen ska jag till rehab och de ska trycka bort knutor som sitter i mina trigger punkter runt axeln ... därför den spökar igen. Tydligen ska detta göra så ont så man kan ha svårt att röra sig upp till 2 dagar . men är ledig onsdag och torsdag så vi får se hur det går.
Ha en bra måndag och ta det lungt 🤩

  • 80 visningar

Gillar

Kommentarer