Flyt eller ?

Jag har suttit och tänk på detta år som varit och vad jag har fått vara med om. Vilket fantastiskt år ,så nöjd ! Så jag kommer gå in i det nya året med att bara vara och glida fram. Har bara två viktiga saker att göra färdigt. Så jag kommer inte alls ha några förhoppningar och önskan . Jo nu när jag tänker efter så finns det en sak til JAG SKA GÅ NER TILL 65 KG. Det är mitt ända mål nästa år.

Men året som kommer har faktiskt med sig lite saker ändå, jag ska åka till Grekland i februari och fira min 35 års dag, biljetterna är redan bokade och få träffa min mamma.

Jag börjar jobba fullt ut den 2 januari. Det kommer även bli förändringar på jobbet som både är positivt och negativt. Jag hade sökt 2 andra jobb , men fick tyvärr inte dem och det kan jag förstå med , hade räknat med det också.

Men annars kommer jag bara låta året glida fram och ta en dag i taget och lära mig att andas och ta det lugnt.

Jag har haft sån tur det sista här, vann en bok från biblioteket, vunnit pryl vinsten på postkodlotteriet två gånger under någon veckas tid här , visst inte för att det är något speciellt men ändå. Första gången jag vann fick jag till och med välja två vinster , givetvis vann min man med. Vi vann, om det var början på detta året , likadant fast där valde jag handdukar och mannen whisky glas. Första gången nu så valde jag öl glas från MORE Orrefors och bamse bräd spel till min minsta. Han valde också en sån sätt ölglas så att vi fick sammanlagt fyra stycken. Sen andra gången valde jag vinglas från Orrefors More två stycken och han likadant. Så hade vart skoj med champagneglas från samma märke , och funderar om man skulle köpa senare in sån med så man får liten uppsättning av fina glas.

Sen om vi ska spä mera på detta så vann jag igår en tävling som campadre hade på fb. Och det får vi se när sakerna kommer på posten :)

Men hur tur har man inte då, om vi ska ta en titt bakåt så har jag vunnit en hel del detta året , fattar det inte och mannen även vunnit lite, så nästa år blir det bara nit lotter antar jag för hur mycket tur kan man ha. Så jag är så tacksam för allt jag har fått varit med så ja nästa år blir det inga förväntningar , bara det blir ett lugnt år så är jag nöjd och ett friskt år.

Jag får vara med min familj och vänner duger alldeles utmärkt åt mig.

Jag hoppas även att få läsa mer spännande böcker nästa år !!!! Fick med en hög från jobbet igår och idag så hade en annan plockat ihop en påse till mig som jag kan hämta på gymmet imorgon , I am in heaven .............

Imorgon ska jag träffa sjukgymnasten och börja träna armen och kanske hitta felet? Magnet röntgen visade inget på ryggen , mer än jag hade ett blåmärke på ryggraden så något har hänt.... Men svaret kommer tillslut.

Nu ska vi njuta av en ledig tisdag :) Njut av varandra och tänk att presenter är inte allt , utan vad du gör för dem <3


Gillar

Kommentarer