Det rullar på

Usch vad veckorna bara rullar på, och fullt upp. Igår var jag inne på lektion och det var länge sen man satt så på en skola , va faktiskt skoj vi hade diskussioner om demokrati och nästa gång ska jag ha ett lite föredrag om Zimbabwe om varför det är diktatur i landet. Idag har det varit matte , bråkat med lite bråk !!!! hehe men man kommer in i det fort.

Vi var på Liseberg i lördags, svärfar hade fyllt 65 och han gillar att vara där så vi var en stor skara med alla barnbarn och så vidare där , men min kropp orkar inte med sånt alls , kände mig som en 80 åring som sprang runt..........

Vi vann lite på godis hjulen och min minsta vann en sån stor nalle , det är som det roligaste på Liseberg är hjulen även om man nog lägger mer pengar än vad det skulle ha kostat.

För ett tag sen fick jag hem limited edition ( the rainbow box ) ifrån glossybox. Men denna box var inte alls lika rolig som de andra ha varit. Men hittade en favorit iallafall.


Benefit gimme brow. Färgen smälter in i ögonbrynen och ger bra resultat. Bygger upp och ger lyxiga , tjocka ögonbryn. Jag tyckte den var kladdig och svår att lägga på sen såg det inte så bra ut. Har haft bättre ögonbryn färg.

Rodial smokey eye pencil. Gele liknande eyelinerpenna. Måla nära ögonfransarna och sen sudda ut för en sotad ögonlook. Den var lätt att använda och blev bra . har inte gillat deras smink produkter innan men denna fick bra betyg.

La société parisienne de savons, hand tvål. Skapad i paris för att ge händerna lite lyx. och fin doft. Ja den luktade lite för mycket parfym för min smak , men söt va den i sin fina förpackning, händerna blir inte så torra efter användning men som sagt var luktar alldeles för starkt.

De bruyere, after sun lotion monoi. Söt liten förpackning att lätt att ha med sig och innehålle e- vitamin för snabb återhämtning. Den luktar gott men är lite för klibbig, tar lite tid att gå in i huden , men annars väldigt söt förpackning.

Emité makeup artist colour powder blush. ska ge fin färg och lyster på kinderna, läggs lätt på huden. Den är lätt att använda och ger en väldigt bra färg utan att det ser dåligt ut och luktar inget som jag kan tycka är bra ibland, men fick en annan i förra paketet som jag tyckte var lite bättre. Denna kanske var lite för mörk för mig.

De bruyere, jumbo eye pencil. Khaki grå färg och en stor penna som gör så att man kan använda den både som ögonskugga och highligter. Den är väldigt glittrig, men häftig färg. Bara lite svår att få ut , hård penna och blev lätt kladdig. Lite synd men gillade färgen.

Oolution eye love. Är en ögonkräm som ska motverka mörka ringar, påsar och rynkor. Va ska jag säga , denna var inte min favorit direkt . Så vattning och svår att få ut jämt lager. Kändes väldig fet efteråt så antagligen inget för min hy.

Rodial glamolash mascara. Ger volym och intensiv svart look. Jag har fått denna en gång förut från glossybox, och jag skrev att den var inget hit att den klumpade sig och när jag öppnade den sist så var det bara en smörja på borsten , va som en gele hög som att på borsten. Luktar inte ens gott. Synd att det var den jag fick dubbelt av .

La theorie des volcans face scrub. Skrubbmask som innehåller vulkanisk, naturlig formula som ska fånga upp föroreningar, rodnader och döda hudceller. Ändras från vit till lila vid användning. Ska sitta på i 2 minuter. Denna va min favorit i boxen. Den luktar himmelskt gott och vilken lyster huden fick efteråt och så fräsch man kände sig efteråt. Bara försöka hitta den så man kan köpa den igen , när den andra tar slut !!!!!


Tyvärr var det många produkter som inte gick hem denna gång i asken men som sagt var vi är olika i hyn och tycke , mm så denna passar nog någon annan. Men det är det som är det roliga med denna glossybox , man vet inte vad man får och sen att man hittar såna otroliga produkter som man inte hade någon aning om att det fanns. Ser fram emot nästa box <3

  • Smink
  • 63 visningar

Gillar

Kommentarer