Det går framåt

Äntligen har vi börjat att måla i min läshörna och jag har så klara bilder i huvudet på hur det ska se ut, jag har kollat runt på gardiner in dit men hittar inget som passar... Så jag får helt enkelt kolla på tyger och sy själv ! Det kommer att bli så mysigt , men jag har inte hittat min fåtölj än, börjar kännas så där nu faktiskt men till slut dyker den upp.

Så nu har man fått prova och jobba två veckor på 25% och ja eftersom jag inte får lyfta eller göra tungt arbete så känns det som jag bara glider omkring och gör inget alls, även om jag sitter med dem och serverar mat, pysslar med papper. Det blir nog bra en vacker dag.

Läste i morse att det skulle komma in snö , åh äntligen jag älskar snö. Så mysigt , sitta under en filt med tända ljus och en go kopp te plus en bok . Jag är en vinter människa, älskar snön har alltid gjort , kunde vara ute i snöväder hur länge som helst. Fast då hade man riktiga snö dagar , nu är det mest slask och grönt även om det kommer flingor känns det som. Tyckte till och med förra året inte ens blev kallt , så nu hoppas jag på en lite vitare vinter.

Sen har jag gjort lite roliga saker , även om många får vara med men alltid roligt fått testat lite saker från Smartson och från Buzzador.

Från smartson har det varit Resorb Balance från Nestle Health, en vätskeersättning i brustablett form med smak av svarta vinbär. Ska hjälpa kroppen vid stress och få balans och är även bra att ta vid träning. Tycker den va bra men gillade inte smaken ........... Sen har jag testat Pattex AERO 360 Fuktabsorberare, och jag har den stående i mitt lilla badrum och kan säga att den funkar kanon suger åt sig fukten som attan. Man kan ha den precis var man vill som man tror är bra , husvagn , källare , tvättstuga mm. Sen kan man bara köpa till tabletter som man stoppar in , byt varannan månad ungefär och vätska som bildas är bara att hälla i toaletten. Sen har jag testat Kvibille Krämig Cheddar, med mild smak. Vilken god ost och sån smak fast den var mild, den blev en riktig hit i familjen. Och det sista från smartson är Edet Torky hållare i bordsvariant. Perfekt att ha på matbordet tycker jag när man är några stycken. Jag har en fast hållare från torky i köket men eftersom vi har vårat matrum en bit från köket är det bit att gå för att hämta så smart att ha på bordet denna gillar jag, ha tänkt på att köpa en sån men det blir inte av , är inte prio på matlistan direkt. Barnen tycker det är roligt att dra papper med tydligen .......


Från Buzzador har jag testat Swiss Clinic Face Dry Mask Treatment. Första intrycket var att det kändes konstigt med en torr mask , så van med att det finns krämer på mm, sen var den också bra att man kunde sätta fast den på öronen. Man kan använda samma mask upp till tre gånger , jag såg resultat med än gång och inga krämer på huden efteråt om man inte skall sminka sig , gör sköna att ha på och inget kladd. Gillar dessa skarpt. Sen har jag testat keldas pastasås portabellosvamp & ost. Den var riktigt god och smakade den först kall innan till lagning och mm redan då var den super. Jag kokade färsk pasta , sen hade jag delat en grillad kyckling och blandat i med pasta såsen , sen delade jag på körsbärs tomater och rörde ner och även hackade i lite färsk basilika. sen toppa med riven ost. MMMMM underbart gott blev det och barnen älskade det fast det var svampsås !!!!! Nästa gång ska jag testa den med lövbiff.

Det är skoj och sen är jag väldigt tacksam att man har fått chansen till att testa detta!

Nä måste göra något vettigt som att tvätta kanske eller något........ Ha en riktig go tisdag och krama varandra idag 😍

  • 51 visningar

Gillar

Kommentarer