Det blir bättre ❤

Det känns bättre i armen idag men har svårt att lyfta fortfarande. Men som sagt läkarna ska ringa imorgon och förhoppningsvis så kan jag få gå vidare till utredning. Bara skicka in mig och gå igenom allt hade vart min största drömm.
Men vi får se.....

Jag har fått testa en ansikts sheet från RESEROL från #smartson. Huden känns mycket piggare efter åt 👌 Så rekommenderar den starkt.

Det finns 4 stycken underbara bok serier att läsa och som är underbart att följa karaktären i dem.

Första är om Gruppen A inom polisen. En speciell grupp som bildas och ska utreda internationella fall. Och följa deras liv i vardagen och på jobbet. Skrivna av Arne Dahl. Det finns 11 stycken i den serien. Jag är på bok 10 nu.

Den andra handlar om avdelningen Q , inom den danska polisen så får 2 personer lösa gamla fall , cold case. De har hjälp av olika personer i från polisen och de två är roliga och har en viss charm. Vad jag vet finns det 8 böcker i serien och den sista delen släpptes i år 2019. Skriven av Jussi Adler-olsson.

Den tredje handlar om Jack, en polis som gör vad han vill och har inga hämningar. Han löser fallen på sitt sätt och är inte så omtyckt. Men man faller för honom och det händer mycket i böckerna. Kalas för herkulesserien. Den finns än så länge i 6 delar . Den sista kom ut i år. läst alla. Skriven av Mons Kallentoft, en av författarna jag älskar.

Den fjärde serien handlar om en ren skär psykopat , man får följa med på hans resa mot polisen och hans hemskheter. En bok som man blir arg samtidigt som är rolig. Alltså komma på allt han gör ...... Silfverbielke. Jag är på bok 3. Det finns 9 böcker av honom och vad jag har hört så är det den sista. Men det finns mer av polisen som jagar Honom, Kommissarie colt. Av han så är det 13 böcker. Ska läsa dem när de andra ät klara. De är skrivna av Dan Buthler och Dag Öhrlund.

Så jag har lite kvar att läsa ❤

Sen 2020 kommer bli ett år med förändringar. Jag kommer att inte handla något om inte barnen behöver. Sen får min man göra som han vill köpa nya saker. För när jag har gått ner till 69kg så ska jag kunna unna mig nya kläder. Jag kommer ta avstånd till godis, kakor men påpeka inte helt. Jag kommer äta om vi är ute eller blir bjuden. Kommer att köpa om jag känner att nu vill jag ha glass eller något gott. Annars kommer jag aldrig kunna gå ner i vikten.
Ni kommer att få följa min resa och mina motgångar men detta är något jag vill nu och jag har rätt medel att börja med.
Så tisdag är min sista dag för i år med godsaker 😂
Nä som sagt jag kommer inte sluta med socker men dra ner på det. Bröd kommer jag ta bort i ett par månader innan jag smakar på det.

Men jag önskar er en fortsatt trevlig söndag ❤

Gillar

Kommentarer