Dag 7...... đŸ˜±

Oki nu ger jag upp med att tiden bara rusar ..... jag hinner inte med! Jag har kört 1 timme , haft sovmorgon och givetvis gÄr jag upp 7..... Vi har gÄtt igenom landsvÀgar , motorvÀgar och motortrafikled.
och sÄ mycket annat och jag har fÄtt nu 54 rÀtt pÄ teoriprovet utav 52 som godkÀnt och 65 som max..... bara att kÀmpa pÄ.
Men idag har jag kĂ€mpat med saknaden av nĂ€rhet..... jag har underbara vĂ€nner jag kan prata med , chatta med osv. Men nĂ€rhet en kram â˜čđŸ˜« vill ha nĂ€rhet.... vet att det bara Ă€r nĂ„gra dagar kvar men usch.
Jag va sĂ„ nere förut och sĂ„g mina mĂ„lade naglar som hade blivit fula att jag gick in pĂ„ apoteket och köpte sĂ„ frĂ€ckt rosa nagellack frĂ„n depend och Ă€ven nagellacks borttagare.  Man kör nageln och bara torkar bort det och Ă€r aceton fri och sĂ„ bra! Även den frĂ„n depend. FrĂ„n happy  birthday kollektion.  Men sĂ„ frĂ€cka fĂ€rger det hĂ€r kommit in .... fanns en gul med som jag ville ha hmmm.
Imorgon Àr det upp tidigt och lite annat sÄ nu ska jag krypa ner i sÀngen och se klart pÄ en thriller serie som jag verkligen rekommenderar , den heter " The truth about the Harry quebert affair " . jag streamar den frÄn Telenor stream.....
sov nu gott och drömm sött!

  • 109 visningar

Gillar

Kommentarer